Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 19

Thread: Error #91

  1. #1
    Maximum Bitrate SiGmA_X's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Portland, OR, USA
    Posts
    636

    Error #91

    I am patched to the latest as of today, and here's the error I'm getting. ME is restarting many times..
    1/6/2004 6:13:46 PM - An error occured in modDB.UpdateDB : : Error number 91
    1/6/2004 6:13:48 PM - An error occured in modDB.UpdateDB : : Error number 91
    1/6/2004 6:13:50 PM - An error occured in modDB.UpdateDB : : Error number 91
    1/6/2004 6:13:52 PM - An error occured in modDB.UpdateDB : : Error number 91
    1/6/2004 6:13:54 PM - An error occured in modDB.UpdateDB : : Error number 91
    1/6/2004 6:13:56 PM - An error occured in modDB.UpdateDB : : Error number 91
    1/6/2004 6:13:58 PM - An error occured in modDB.UpdateDB : : Error number 91
    1/6/2004 6:14:00 PM - An error occured in modDB.UpdateDB : : Error number 91
    1/6/2004 6:14:02 PM - An error occured in modDB.UpdateDB : : Error number 91
    1/6/2004 6:14:07 PM - An error occured in modDB.UpdateDB : : Error number 91
    1/6/2004 6:14:09 PM - An error occured in modDB.UpdateDB : : Error number 91
    1/6/2004 6:14:11 PM - An error occured in modDB.UpdateDB : : Error number 91
    1/6/2004 6:14:14 PM - An error occured in modDB.UpdateDB : : Error number 91
    1/6/2004 6:14:16 PM - An error occured in modDB.UpdateDB : : Error number 91
    1/6/2004 6:14:35 PM - An error occured in modDB.UpdateDB : : Error number 91
    1/6/2004 6:14:37 PM - An error occured in modDB.UpdateDB : : Error number 91
    1/6/2004 6:14:39 PM - An error occured in modDB.UpdateDB : : Error number 91
    1/6/2004 6:14:41 PM - An error occured in modDB.UpdateDB : : Error number 91
    1/6/2004 6:14:43 PM - An error occured in modDB.UpdateDB : : Error number 91
    1/6/2004 6:14:46 PM - An error occured in modDB.UpdateDB : : Error number 91
    1/6/2004 6:14:48 PM - An error occured in modDB.UpdateDB : : Error number 91
    1/6/2004 6:14:50 PM - An error occured in modDB.UpdateDB : : Error number 91
    What would that error be?
    1993 BMW 325is - 15.2sec

  2. #2
    Variable Bitrate mutilator's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Staffordshire - united kingdom
    Posts
    363
    number 91.
    sorry

  3. #3
    Maximum Bitrate SiGmA_X's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Portland, OR, USA
    Posts
    636
    Quote Originally Posted by mutilator
    number 91.
    sorry
    Well, what is error #91!?
    1993 BMW 325is - 15.2sec

  4. #4
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    117
    Hmmm... For a start, what OS are you running?

  5. #5
    I'm sorry, and you are....? frodobaggins's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Ruston, LA
    Posts
    8,846
    I would suggest running the unregger and then restarting me
    [H]4 Life
    My next generation Front End is right on schedule.
    It will be done sometime in the next generation.
    I'm a lesbian too.
    I am for hire!

  6. #6
    Maximum Bitrate CarComp's Avatar
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Indiana
    Posts
    515
    Error number 91 indicates that an object variable or with block variable is not set. This translates to some sort of variable was being set to a type of object, only the object didn't want to be created (so to speak) and there was an error.

    I suggest you check your option to install MDAC in the installer.
    Then install m.e
    Get MediaEngine !!!
    Media Engine Download

  7. #7
    Maximum Bitrate SiGmA_X's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Portland, OR, USA
    Posts
    636
    I'll try reinstalling ME, but I did install the MDAC..

    burnout.no - WinXP
    1993 BMW 325is - 15.2sec

  8. #8
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    117
    Quote Originally Posted by SiGmA_X
    I'll try reinstalling ME, but I did install the MDAC..

    burnout.no - WinXP
    Did you play with xplite?

  9. #9
    Maximum Bitrate SiGmA_X's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Portland, OR, USA
    Posts
    636
    Yes, with XPLite a lot I reinstalled ME and its working now!! I also messed w/ XPLite some more.. Not all sure WHAT I did to fix it.. Any one have ideas? What options need to be set in XPLite to make it work?
    1993 BMW 325is - 15.2sec

  10. #10
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    117
    Thought so.. Basically, it's nice to install me first.. About the things that can be removed with xplite.. Go ahead and try - see for yourself.. Different systems may require different components.. Just keep a backup!

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •