Results 1 to 3 of 3

Thread: Run time error #429

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Casale Monferrato - Italy
    Posts
    16

    Run time error #429

    As object.

    I've tryed to run MediaEngine but it's appears this error code

    OS is W98SE.

    Some help??

    Thanks.
    Ciaaooo

  2. #2
    Maximum Bitrate CarComp's Avatar
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Indiana
    Posts
    515
    Quote Originally Posted by millovanillo
    As object.

    I've tryed to run MediaEngine but it's appears this error code

    OS is W98SE.

    Some help??

    Thanks.
    Did you check to install MDAC?
    Get MediaEngine !!!
    Media Engine Download

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Casale Monferrato - Italy
    Posts
    16
    Well, guys....i'm think i'm quite idiot....

    I've donwload the update files for previous release of ME and i've try to run it.

    ....obviously it doesn't worked.

    Now i've download the real v2.02 ME and it's all ok on one pc.In an half hour i will try also on my other one just for be sure.

    I will let you know.
    Ciaaooo

Similar Threads

  1. Good time to buy carputer components?
    By Linus in forum General MP3Car Discussion
    Replies: 19
    Last Post: 11-25-2004, 08:57 PM
  2. lowest power consumption mobo -&- safe time to run carputer
    By aoLhaTer in forum General Hardware Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 11-22-2003, 12:49 AM
  3. Those who run fans for cooling??
    By osirisdon in forum General Hardware Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 06-12-2003, 08:30 AM
  4. Run time error 364
    By ogg2k in forum ME Archive
    Replies: 2
    Last Post: 02-02-2003, 05:57 PM
  5. using both lorty's and winlcd plugins at same time
    By moahdib in forum LCD/Display
    Replies: 5
    Last Post: 08-26-2001, 01:43 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •