Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: Wont Load (Carcomp's ATTN A.S.A.P)

  1. #1
    FLAC Mastero's Avatar
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    India
    Posts
    1,640

    Wont Load (Carcomp's ATTN A.S.A.P)

    "The reason this is occuring is is because the installer is not registering mswebdvd.dll file. The solution to this is to register that file by either finding it on your computer, or downloading it here. Once you have the file, put it in the c:\windows\system32 directory and use REGSVR32.exe (a component of windows) on the file. It will say it succeeded if you have done it right."



    I had to start this tread because you have locked the other one.


    Ok i got the dll and the exe now the question is how do i regester the dll.

    a) Both my exe and the dll are put in the system32 folder
    b) I put the dll over the exe and it says failed.

    Sorry for my low knowledge of Software... please guide me through this.

    Early response shall be great.

    Cheers
    Mastero

  2. #2
    FLAC Mastero's Avatar
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    India
    Posts
    1,640
    Ok after a lot of R&D i have come to a conclusion that win98 does not like the dll and therefore does not register it ...

    Well now where do we go from here?

    Mastero

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    May 2003
    Location
    Germany
    Posts
    29
    Use your command prompt and type in (in your system32 directory or whereever you copied the files, location does not matter!)

    regsvr32 mswebdvd.dll

    what response do you get (please a full message, not something like "it says it failed")?

  4. #4
    FLAC Mastero's Avatar
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    India
    Posts
    1,640
    DllRegisterServer in mswebdvd.dll failed
    return code was: 0x80070078

    This is wat comes up in the msg box when i type regsvr32 mswebdvd.dll
    in the run box.

    Mastero

  5. #5
    Newbie
    Join Date
    May 2003
    Location
    Germany
    Posts
    29
    Looks like there are unmet dependencies.

    Are all of the following files in your system available?

    ADVAPI32.DLL
    COMCTL32.DLL
    COMDLG32.DLL
    DCIMAN32.DLL
    DDRAW.DLL
    GDI32.DLL
    KERNEL32.DLL
    MSVCRT.DLL
    MSWEBDVD.DLL
    NTDLL.DLL
    OLE32.DLL
    OLEAUT32.DLL
    QUARTZ.DLL
    RPCRT4.DLL
    SHELL32.DLL
    SHLWAPI.DLL
    USER32.DLL
    WINMM.DLL

  6. #6
    Maximum Bitrate CarComp's Avatar
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Indiana
    Posts
    515
    I have a suggestion... Get a fresh copy of Windows98 SE installed on your carputer with all of the windows updates. Don't install anything else. Now install mediaengine. We have tested m.e on a fresh copy of win98 SE and found that it will work fine. Or...

    Use windowsXP or windows2000. I am sorry, but its just too difficult to write software that works well on both a 9x based system and an NT system. Nothing personal.
    Get MediaEngine !!!
    Media Engine Download

  7. #7
    Newbie SoulCoughy's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Ohio
    Posts
    36

    i had this problem

    i had the problem(s) being experienced with MediaEngine. After a fresh install, it would just keep restarting in a neverending loop. I installed DirectX 9 and it started crashing with an error in msdxm.ocx. I found an older/different version of msdxm.ocx somewhere on the net, downloaded it, and popped it into windows/system and everything works great now. Sorry I don't know exactly where I found it, but

  8. #8
    FLAC Mastero's Avatar
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    India
    Posts
    1,640
    I understand carcomp...!

    What i got till now is that the dll gets installed if ME is not installed but once ME is installed then it starts to crash .. Will try other ways and post later

    Mastero

  9. #9
    Newbie
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    8
    I was able to get it to work doing the following;

    1. Clean install of win98 with all critical updates
    2. Copied a windows ME mswebdvd.dll (204K file) to windows\system\32 and regestered it.
    3. Copied a windows ME msdxm.ocx (789k file) to windows\System.

    I found these file at http://www.drd.dyndns.org/index2.html

    Hope this helps.

  10. #10
    FLAC Mastero's Avatar
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    India
    Posts
    1,640
    OK got it to work ... tips

    a) clean install
    b) dirextx9
    c) mediaplayer9
    d) Copy a windows ME mswebdvd.dll (204K file) to windows\system\32 and regestered it.
    e) Copy a windows ME msdxm.ocx (789k file) to windows\System

    And voila it works ...

    Thanks all

    Mastero

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Playlist Load bugs
    By teedty1 in forum MediaCar
    Replies: 5
    Last Post: 03-08-2004, 12:42 AM
  2. Slot load dvd in a head unit
    By mp3truckstereo in forum General Hardware Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 09-01-2002, 11:17 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •