Results 1 to 3 of 3

Thread: Winamp Vizs not working with Lilliput screen

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    16

    Winamp Vizs not working with Lilliput screen

    LCD goes out of range when I run any Winamp visualizations, but when I power it off and back on, they are magically working. Same goes for exiting out of the visualizations - the LCD has to be powered off and then back on for the black screen to clear? Anyone else run into any problems like this?

  2. #2
    Newbie STIdev's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Maine
    Posts
    32
    Make sure you setup the vizualization to have the proper resolution through winamp.
    2004 Subaru STI
    AMS CG65 2.4Ghz P4 w/512MB DDR, 40GB HD
    Audigy2 ZS, Xenarc 700TSV, Gyration Media Center
    WinXP Pro, ME 2.1, AudioBahn 5100T Amp
    AWT10X Sub, JL XR100-CT tweeters
    Sony XPlod fronts, Kenwood Excelon rears

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    16
    I've done that but I still keep getting the Out of Range errors. Was going to a different vis like someone mentioned before on a similar thread. Any other ideas? Thanks again for your help!

Similar Threads

  1. F/S on Ebay, Lilliput 7" Touch Screen TFT - UK
    By Gillious in forum Classified Archive
    Replies: 0
    Last Post: 02-28-2004, 03:17 PM
  2. Lilliput and adding another screen..
    By Custommx3 in forum LCD/Display
    Replies: 3
    Last Post: 01-28-2004, 05:05 PM
  3. Replies: 4
    Last Post: 10-25-2003, 04:29 AM
  4. winamp screen position
    By jstrain in forum Off Topic
    Replies: 4
    Last Post: 05-12-2002, 12:17 AM
  5. Winamp Shell not working
    By jrlockman in forum General Hardware Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 09-11-2000, 05:51 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •