Results 1 to 6 of 6

Thread: routis 2004 and media engine

  1. #1
    Low Bitrate
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Orlando, FL
    Posts
    57

    routis 2004 and media engine

    Is anyone using these two together? I keep getting the error: Sound Files are Missing or Corrupted if I run Routis from Media Engine within the first minute or so of loading Meda Engine. I already put in a bug report, but I wanted to know if anyone else has gotten this working correctly. Thanks!

  2. #2
    Constant Bitrate TaylorMade's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Tampa, FL
    Posts
    209
    Didju ever get this fixed? I have the same issue. Is it only within the first minute or so?
    2008 Ford Expedition EL Ltd

    Carputer yanked from the Jeep and Denali and waiting to be installed in the Ford.

  3. #3
    Low Bitrate
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Orlando, FL
    Posts
    57
    Nope, still have the same issue. But it seems to occur only within the first minute. Still I gave up on Media Engine because I couldn't get this fixed and I had to readd routis every time I got this error.

  4. #4
    Maximum Bitrate dodgetimes2's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    MI
    Posts
    678
    Guys, Frodo fixed this for us the other day......search the forum for his LMF.zip file. It works for all apps I've tested so far, and Routis specifically.
    1.6GHz HP e-PC, 768MB RAM, 120GB WD HDD, Slim DVD-ROM, Onboard sound & video, 7" Lilliput, USB GPS Mouse, Audiovox FM Modulator, Vector 400 Watt Power Inverter, Windows XP Pro SP2, iGuidance 2, 15" Samsung LCD for the rear *Carputer not installed*

  5. #5
    Constant Bitrate TaylorMade's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Tampa, FL
    Posts
    209
    kick ***... thanks, I'll give it a shot at lunch.
    2008 Ford Expedition EL Ltd

    Carputer yanked from the Jeep and Denali and waiting to be installed in the Ford.

  6. #6
    Low Bitrate
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Orlando, FL
    Posts
    57
    wow, i guess my searching skills need improvement. thanks dodgetimes2. i don't want to switch back now, though

    Quote Originally Posted by dodgetimes2
    Guys, Frodo fixed this for us the other day......search the forum for his LMF.zip file. It works for all apps I've tested so far, and Routis specifically.

Similar Threads

  1. Routis 2004 with Media Engine
    By dodgetimes2 in forum GPS
    Replies: 8
    Last Post: 06-18-2004, 12:59 AM
  2. Microsoft Windows Media Center Edition 2004
    By srcstc in forum Software & Software Development
    Replies: 19
    Last Post: 06-16-2004, 03:05 PM
  3. MS Portable Media Center
    By NewTechFool in forum General MP3Car Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 01-11-2004, 02:59 AM
  4. Replies: 3
    Last Post: 12-21-2003, 01:42 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •