Results 1 to 2 of 2

Thread: Media Engine start Problem

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    May 2004
    Posts
    1

    Media Engine start Problem

    Hello,

    my problem is wenn i want to start the MediaEngine then they come a Error " Incorrect Winamp version. Use Version 2.81" I have checkt the version and the version of Winamp ist correct. what i did wrong???
    Please help me THX

    Eddy

    (sorry my English is not the best)

  2. #2
    Constant Bitrate psyclobe's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    202
    I've been getting the same error lately. Whats weird is I only get it when media engine launches as the default shell. Windows will boot, then media engine starts, gives me this error, then I just manually start it, and it works.

    -Jason

Similar Threads

  1. routis 2004 and media engine
    By Riff in forum Media Engine
    Replies: 5
    Last Post: 06-23-2004, 09:12 AM
  2. Adding text-to-speech functionality to Media Engine
    By skippy76 in forum Media Engine
    Replies: 14
    Last Post: 04-19-2004, 01:38 AM
  3. Adding file syncronisation to Media Engine
    By skippy76 in forum Media Engine
    Replies: 7
    Last Post: 03-26-2004, 11:01 PM
  4. Playing files from CD in Media Engine
    By tczbu in forum Media Engine
    Replies: 2
    Last Post: 03-25-2004, 11:04 AM
  5. Problem with Media Engine and Win98lite
    By MontrealCL in forum ME Archive
    Replies: 8
    Last Post: 05-07-2003, 01:40 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •