Results 1 to 3 of 3

Thread: fiz for running routis in 640 while keeping the ME toolbar but this is rediculous....

  1. #1
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Bay Area, California
    Posts
    654

    fiz for running routis in 640 while keeping the ME toolbar but this is rediculous....

    theres gotta be a better way to do this.

    Ive been borrowing a laptop to get the job done while I save my nickels up for my own. So, at one point, everything worked great. However, whenever I ran Routis from external apps, and routis was set to run at 640, the taskbar would pretty much dissappear. like it was still running in 800 mode, so it would get half cut off on the top right, and vanish when set to go to the bottom corners.

    but at least everything was stable, I told myself.

    Then I cleared everything off the laptop, and returned it. Now Im borrowing it again.

    Routis was never uninstalled, but after I reinstalled ME, it wont run routis. when it loads using routis launcher, LMF doesnt load, routis loads jsut fine, I dont get the toolbar, then ME crashes. so when I close routis, I cant get back into ME.

    So I tried running routis BEFORE running ME. I run a BS external app that basiclaly lets me get onto the desktop. close the program but leave LMF running so I maintain the desktop. Now, I get routis running at 640 with an 800x600 ME toolbar, and everything really really works, and is stable.

    the problem is, that this is rediculous. everything should work as its supposed to, with routis launching from ME, at 640 resolution (I really wish it could be 320) while maintaining a 100% functional ME toolbar.

    help?

  2. #2
    Raw Wave RoyN's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    São Paulo, Brazil
    Posts
    3,534
    did u try uninst routis and reinst? dunno if it will help or why it would help, but try uninstalling andn reinstalling everyhting involved in the problem

  3. #3
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Bay Area, California
    Posts
    654
    the problem isnt a glitch that reinstall might solve, theres gotta be a system or method of starting the programs or something that could alleviate the problem.

    like running ME in 640 only when operating outside the main interface after loading or accessing an external app. something!

Similar Threads

  1. external program routis run @ 640 res w/ toolbar
    By WhiteRabbit in forum Media Engine
    Replies: 0
    Last Post: 08-17-2004, 11:26 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •