Results 1 to 3 of 3

Thread: Got a problem with the radio presets...

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    1

    Got a problem with the radio presets...

    I need help... I've got an D-link radio and it works pretty fine whith mediaengine... but i can't store my frequencies! when i add some it to my favorites, first it seems to be okay and i can see the list with my stored radio-stations. but when i leave the "radio-menu" and then go back to it, the only frequency i see in the list, is the last one i stored.
    BUT.. when i look in the "stations.lst", there are alle the stations i've stored...
    CONFUSING! Maybe I just overlook something.. but what?
    Can please someone help me? I don't know how to go further!
    Thank u 100000 times!!!!!

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    1
    Hi,
    i have the same problem with my D-Link Radio. Do you hav any news to solve this ?

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    2
    96,4:Radio 105
    94,8eeJay
    98,7:98.7 MHz


    comma, not point.

Similar Threads

  1. radio tuner/ media playback
    By HeX111 in forum Newbie
    Replies: 4
    Last Post: 05-13-2004, 09:41 PM
  2. FM radio Question
    By thepogcbr900rr in forum General Hardware Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 05-09-2004, 07:27 PM
  3. Radio causes system to restart
    By Bobby Digital in forum MediaCar
    Replies: 2
    Last Post: 05-05-2004, 09:02 AM
  4. DLink USB Radio: Install Problem or Bug?
    By millec in forum ME Archive
    Replies: 7
    Last Post: 06-01-2003, 01:37 AM
  5. FM radio capability without head unit.....????
    By bankingdom in forum General Hardware Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 05-14-2003, 12:44 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •