Results 1 to 2 of 2

Thread: Recursing dir's causes ME to goto tray screens lost

  1. #1
    Low Bitrate TucsonPred's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    AZ
    Posts
    82

    Question Recursing dir's causes ME to goto tray screens lost

    I'm not sure why, it only really happened after switching to this 5400 rpm laptop drive but I can no longer recurse any folder. I can select 1 song in a folder and it will load the playlist with all of them. Though I can not, for the life of me get it to recurse a folder even if it only has 1 song. I hit the recurse button and the next thing I hit (no matter what) makes ME disappear and I'm looking at my desktop. At first I thought it was just a Beta bug but it happens on all ME's (2.0's) I've installed on this machine. I have nothing out of the ordinary. Anyone have any ideas? I've tried disabling all pretty stuff (XP vis set to performance) No clear type fonts, adjusted the list size, turned off all kinds of things in ME. Uninstalled / Reinstalled 5 + times.
    I have a
    m10000 (on board audio and Lan diabled, 2nd serial enabled -I'll be changing this in a minute)
    sb live 24 bit half height pci
    mini usb key board and a lilliput
    XP sp1 (with a ton of services turned off)
    Creative CIRM100 Serial IR remote
    I'm totally lost as to why this would just start happening, it's obvious it's software or a display issue. I can't find anything in the Winamp prefs (from the tray) that could cause this. I even changed the Metadata reading option with no luck. Anyone got any ideas
    2K SVT Lightning, Some things and the usual truck pc, now with slot load dvd rom and ECM Data logging.
    05 Scion xA

  2. #2
    Low Bitrate TucsonPred's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    AZ
    Posts
    82
    Interesting developement on this. I deleted all .pls, .m3u and .txt files in the media directory also changed my playlist directory to another directory that is on the same drive. I could then click the recuse button and a folder. The folder contents would display. Yippie I thought, I can use it again. Well not exactly. When a select a song, any song, to start playing in the recused directory list I get a ME screen where the song names should be displayed but the song is not playing. No songs are listed. Only album art. The same album art no matter what the directory. ABC News on a white background. It's even friggin animated and changes to "America" with a red star on a white background. ME still works, I can choose to play another song providing I don't recurse. Now the problem is 50% fixed. I can list a recure but can't use it. It's still better than it crashing. On the way home I'll try specifying another directory that is not within the media directory. Possibly it's trying to double load the pls or m3u Winamp is making. The ABC news thing is pretty interesting though.
    2K SVT Lightning, Some things and the usual truck pc, now with slot load dvd rom and ECM Data logging.
    05 Scion xA

Similar Threads

  1. FAQ: VGA vs. Composite (Video) Screens
    By cproaudio in forum The FAQ Emporium
    Replies: 2
    Last Post: 12-28-2007, 11:45 AM
  2. ITPS reprogramming ?
    By naruto in forum Power Supplies
    Replies: 9
    Last Post: 11-26-2004, 01:19 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •