Results 1 to 2 of 2

Thread: iGmod on ME

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    22

    iGmod on ME

    I was wondering if anyone could help me out with this...I've tried to set up ME to embed igmod and this is what happens...If I boot the computer and go into ME, igmod will embed properly without a problem, but if I exit the program and open it up again ME will open it in its own window. It will do that until I reboot the computer and the process repeats itself.

    Does anyone know what could change after the first boot of those programs?
    thanks...

  2. #2
    Maximum Bitrate phat_bastard's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    St.Louis, MO
    Posts
    549
    What version of M/E are you using, and what exactly is iGmod?
    '01 Chevy Xtreme Stepside (pics)

    FIC K7MNF-64 / Athlon 3200 | 256 DDR | 120 GB 7.2k WD
    WinXP Pro | MediaEngine | 12.1 VGA TFT Touch|Creative CIMR-100
    350w Vector | 320w mATX PS | Hellroaring BIC95150 | ButterflySDC

Similar Threads

  1. iGmod Beta 2 release
    By PURDooM in forum Other Cool Stuff
    Replies: 625
    Last Post: 05-12-2006, 03:52 PM
  2. iGMod Beta 1 release
    By PURDooM in forum Other Cool Stuff
    Replies: 175
    Last Post: 12-28-2005, 11:17 PM
  3. iGmod on Mobile Impact
    By MobiTekLink in forum Mobile Impact
    Replies: 12
    Last Post: 10-20-2005, 09:59 PM
  4. [Release] SKINbedder BETA 2.99999
    By 0l33l in forum SkinBedder
    Replies: 450
    Last Post: 09-23-2005, 04:38 AM
  5. iGMod project
    By PURDooM in forum Software & Software Development
    Replies: 51
    Last Post: 08-16-2005, 05:10 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •