Results 1 to 3 of 3

Thread: MediaEngine not opening GPS

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    41

    MediaEngine not opening GPS

    I'm trying to get media engine working with ViaMichelin Mapsonic but i cant get it to open either as an external application or through the GPS button.

    When i try to run i through the GPS button it just says loading and never does anything...i left it an hour so its definately not going to load.

    As an external app media engine minimizes but does nothing, you can hear the PC working hard but nothing ever happens...

    Any ideas because other than this Media Engine is fantastic!!

    Thanks,

    Lewis.

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    41
    Scratch that, it works now.

    Just got to say mediaEngine is fantastic!

  3. #3
    Maximum Bitrate phat_bastard's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    St.Louis, MO
    Posts
    549
    If it might help others, please post what you did to get it to work. We only have access to a limited number of gps applications, so the more info we make available here the better.
    '01 Chevy Xtreme Stepside (pics)

    FIC K7MNF-64 / Athlon 3200 | 256 DDR | 120 GB 7.2k WD
    WinXP Pro | MediaEngine | 12.1 VGA TFT Touch|Creative CIMR-100
    350w Vector | 320w mATX PS | Hellroaring BIC95150 | ButterflySDC

Similar Threads

  1. PPC Car GPS and MP3 mini How To
    By hotrod_nut in forum General Hardware Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 02-25-2008, 02:24 PM
  2. Replies: 4
    Last Post: 07-19-2006, 07:57 AM
  3. Replies: 6
    Last Post: 02-04-2006, 10:22 AM
  4. My GPS scenario & Bluetooth quest.
    By gizak in forum GPS
    Replies: 13
    Last Post: 04-12-2005, 01:11 PM
  5. mediaengine and gps
    By beinkken in forum Media Engine
    Replies: 6
    Last Post: 03-15-2004, 06:27 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •