Results 1 to 7 of 7

Thread: phantom Button in GPS mode??

  1. #1
    Low Bitrate scott011422's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Genoa, Il
    Posts
    96

    phantom Button in GPS mode??

    Hey all, Got a question for you. Just got the GPS portion of my Media Engine Up and running. But on the left side of the GPS screen is a little strip of grey. Now, If I press in different places in the grey area, I can pause, track up, track down stuff like that. Is there any way I can get Icons to load up there?

    Thanks Again
    It's not what you buy............It's what you build

  2. #2
    Maximum Bitrate phat_bastard's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    St.Louis, MO
    Posts
    549
    What version of M/E are you using? I believe this issue was resolved in the 2.3.2 release, but maybe it wasn't.
    '01 Chevy Xtreme Stepside (pics)

    FIC K7MNF-64 / Athlon 3200 | 256 DDR | 120 GB 7.2k WD
    WinXP Pro | MediaEngine | 12.1 VGA TFT Touch|Creative CIMR-100
    350w Vector | 320w mATX PS | Hellroaring BIC95150 | ButterflySDC

  3. #3
    Low Bitrate scott011422's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Genoa, Il
    Posts
    96
    Yea, Thats what I'm using. Here is a screen shot for you...



    So If I touch in certain places in that left grey area, I can control the music. But I have no Icon showing that....

    Would it have anything to do with my skin?


    Thanks for your help

    Scott
    It's not what you buy............It's what you build

  4. #4
    Maximum Bitrate phat_bastard's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    St.Louis, MO
    Posts
    549
    Yes, it could.
    '01 Chevy Xtreme Stepside (pics)

    FIC K7MNF-64 / Athlon 3200 | 256 DDR | 120 GB 7.2k WD
    WinXP Pro | MediaEngine | 12.1 VGA TFT Touch|Creative CIMR-100
    350w Vector | 320w mATX PS | Hellroaring BIC95150 | ButterflySDC

  5. #5
    Low Bitrate scott011422's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Genoa, Il
    Posts
    96
    Thanks, It was the skin. The background for GPS mode was not included. So my question now is, I'm trying to chance the icons in my new gps background becasue they are the wrong color using paintshop pro 5. But for some reason I am unable to get the transparent feature to work. Anyone able to help?
    It's not what you buy............It's what you build

  6. #6
    Low Bitrate scott011422's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Genoa, Il
    Posts
    96
    Nevermind, I figured it out. BTW, Where Would I post my skin if anyone else was looking for a GMC skin???
    It's not what you buy............It's what you build

  7. #7
    Maximum Bitrate phat_bastard's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    St.Louis, MO
    Posts
    549
    If you sign up at http://mediaengine.org you can submit a skin.
    '01 Chevy Xtreme Stepside (pics)

    FIC K7MNF-64 / Athlon 3200 | 256 DDR | 120 GB 7.2k WD
    WinXP Pro | MediaEngine | 12.1 VGA TFT Touch|Creative CIMR-100
    350w Vector | 320w mATX PS | Hellroaring BIC95150 | ButterflySDC

Similar Threads

  1. Quest for 800x480
    By ptk in forum LCD/Display
    Replies: 451
    Last Post: 01-04-2010, 11:42 AM
  2. Software Review: Streeets and Trips 2006
    By Mattkins99 in forum The Review Palace
    Replies: 24
    Last Post: 11-14-2006, 02:47 PM
  3. Getting Started with GPS
    By grepzen in forum The FAQ Emporium
    Replies: 12
    Last Post: 09-26-2006, 06:54 AM
  4. Does XM mode operate as 'RADIO' mode
    By rjoek in forum Road Runner
    Replies: 8
    Last Post: 07-07-2005, 11:18 AM
  5. PLAY MODE_the "mode_back" button doesn't work correct
    By Maņana in forum FP Bug Reports
    Replies: 1
    Last Post: 12-08-2004, 06:49 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •