Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 24 of 24

Thread: A walkaround for external programs 'hiding' media engine

  1. #21
    Maximum Bitrate phat_bastard's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    St.Louis, MO
    Posts
    549
    2.3.3 should be able to handle fullscreened apps that basically sieze your graphics adapter for themselves. If you are running an app this way (not inside a maximized window) then no, there's no way to make the external app control bar show up.

    On your GPS question, have you tried setting up your GPS app in Settings>GPS? If you do this M/E should embed your GPS program, eliminating the toolbar overlay. Otherwise, no, there's no way to change the size / shape of that toolbar.
    '01 Chevy Xtreme Stepside (pics)

    FIC K7MNF-64 / Athlon 3200 | 256 DDR | 120 GB 7.2k WD
    WinXP Pro | MediaEngine | 12.1 VGA TFT Touch|Creative CIMR-100
    350w Vector | 320w mATX PS | Hellroaring BIC95150 | ButterflySDC

  2. #22
    Variable Bitrate Tim Lake's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Bedford, UK
    Posts
    230
    Just to come back to this issue. Could you not just make the external app control bar appear for all external apps and force it to stay on screen until the X is pressed?
    VIA M10000
    512Mb RAM
    30Gb 2.5" HDD
    Bluetooth, 802.11g, GPS
    Silverstone USB DAC
    Consult (ODB)
    CarTFT K500
    Carnetix P1290
    NLited XP with Road Runner and MapMonkey

  3. #23
    Newbie
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    3
    I am using the latest version 2.3.5. The app thats causing problems is a java application. Enginuity. It doesnt seem to show the little bar with the cross at all. And when i exit it there is nothing there.

  4. #24
    Maximum Bitrate phat_bastard's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    St.Louis, MO
    Posts
    549
    java apps don't use the same windowing libraries which is most likely what's causing your grief here. That or it's rendering windows through a graphics library like OpenGL / DirectDraw, in which case you're screwed. Have you tried creating a batch file to launch the app?
    '01 Chevy Xtreme Stepside (pics)

    FIC K7MNF-64 / Athlon 3200 | 256 DDR | 120 GB 7.2k WD
    WinXP Pro | MediaEngine | 12.1 VGA TFT Touch|Creative CIMR-100
    350w Vector | 320w mATX PS | Hellroaring BIC95150 | ButterflySDC

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Similar Threads

  1. Software Review: Windows XP Media Center 2005 Edition!
    By nFiniteTuning in forum The Review Palace
    Replies: 180
    Last Post: 05-01-2007, 11:54 AM
  2. Noob Questions: Turning Off Media Engine
    By FiReToY in forum Media Engine
    Replies: 3
    Last Post: 01-01-2005, 07:36 AM
  3. Adding file syncronisation to Media Engine
    By skippy76 in forum Media Engine
    Replies: 7
    Last Post: 03-26-2004, 11:01 PM
  4. Useing GPS with Media Engine and other Question
    By Twizted in forum ME Archive
    Replies: 4
    Last Post: 01-10-2004, 06:36 PM
  5. MyHTPC or Media Engine?
    By e36mp3 in forum Software & Software Development
    Replies: 1
    Last Post: 03-30-2003, 01:43 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •