Results 1 to 8 of 8

Thread: Window Closure Problem..

  1. #1
    Newbie stasik-a4's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    australia
    Posts
    33

    Window Closure Problem..

    Hi Guys...
    Sometimes i cant seem to close mediaengine by clicking on the X in top right corner....
    Its just sits there looking stupid doing nothing.... no error messaged come up nothing happens untill you press ctrl+alt+del..... then you have to terminate the program that way...

    Im running the latest mediaengine as it is with nothing being modified by me... so i just dont know what it might be...

    Thanks

  2. #2
    Fusion Brain Creator 2k1Toaster's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Colorado, but Canadian!
    Posts
    10,045
    are you sure your screen is fully calibrated so that the top corner works?
    Fusion Brain Version 6 Released!
    1.9in x 2.9in -- 47mm x 73mm
    30 Digital Outputs -- Directly drive a relay
    15 Analogue Inputs -- Read sensors like temperature, light, distance, acceleration, and more
    Buy now in the MP3Car.com Store

  3. #3
    Newbie stasik-a4's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    australia
    Posts
    33
    Yes its fully calibrated.... cause it does the same thing when i use the mouse...

    Thanks

  4. #4
    Constant Bitrate ZtH01's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Mankato, MN
    Posts
    116
    I get the same thing, probably 75% of the time. If i go to the setup screen, and exit from there, it works 100% of the time. I don't remember it ever being like this before, i think it started around 2.3.4, maybe 2.3.3. haven't tried 2.3.5 yet to see if that changes anything.
    -ZtH01
    "It's my belief that my big balls should be held every night"

  5. #5
    Maximum Bitrate phat_bastard's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    St.Louis, MO
    Posts
    549
    Do either of you use an XM receiver?
    '01 Chevy Xtreme Stepside (pics)

    FIC K7MNF-64 / Athlon 3200 | 256 DDR | 120 GB 7.2k WD
    WinXP Pro | MediaEngine | 12.1 VGA TFT Touch|Creative CIMR-100
    350w Vector | 320w mATX PS | Hellroaring BIC95150 | ButterflySDC

  6. #6
    Constant Bitrate ZtH01's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Mankato, MN
    Posts
    116
    Nope. No XM.
    -ZtH01
    "It's my belief that my big balls should be held every night"

  7. #7
    Maximum Bitrate phat_bastard's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    St.Louis, MO
    Posts
    549
    Ok, just checking - there was an issue with xm hanging up the shutdown process that should be resolved in 2.3.5, but that doesn't sound like what you're seeing.

    The exit process is something of a cluster***k, the result of years of poorly implemented programming. Up until 2.3.5 there was in use the end-all be-all of things not to do in a visual basic app, the "End" statement. I figured this was causing the app to terminate short of saving the song position if music is playing, but that wasn't it either. I'd like to think I'll live long enough to someday rewrite ME and excise all the lazy code, but alas I'm already in my thirties...
    '01 Chevy Xtreme Stepside (pics)

    FIC K7MNF-64 / Athlon 3200 | 256 DDR | 120 GB 7.2k WD
    WinXP Pro | MediaEngine | 12.1 VGA TFT Touch|Creative CIMR-100
    350w Vector | 320w mATX PS | Hellroaring BIC95150 | ButterflySDC

  8. #8
    Constant Bitrate ZtH01's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Mankato, MN
    Posts
    116
    Quote Originally Posted by phat_bastard View Post
    Ok, just checking - there was an issue with xm hanging up the shutdown process that should be resolved in 2.3.5, but that doesn't sound like what you're seeing.

    The exit process is something of a cluster***k, the result of years of poorly implemented programming. Up until 2.3.5 there was in use the end-all be-all of things not to do in a visual basic app, the "End" statement. I figured this was causing the app to terminate short of saving the song position if music is playing, but that wasn't it either. I'd like to think I'll live long enough to someday rewrite ME and excise all the lazy code, but alas I'm already in my thirties...
    I just installed 2.3.5, found out the track time doesn't show, and iGuidance doesn't integrate properly, so I reinstalled 2.3.3. 2.3.4 didn't work out either, same thing, if I remember right, it's been awhile since I tried 2.3.4. Anyways, the exit on 2.3.3 seems to be working. I've only tried a couple of time though since I just reinstalled it last night. Not too worried about it though, since I rarelly exit the app.
    -ZtH01
    "It's my belief that my big balls should be held every night"

Similar Threads

  1. GPS window names
    By veetid in forum CF FAQs
    Replies: 70
    Last Post: 03-12-2008, 01:18 PM
  2. Xenarc Problem or Polarity Problem?
    By mbkowns in forum LCD/Display
    Replies: 1
    Last Post: 01-06-2007, 08:57 PM
  3. Strange power suplly problem.
    By seninha in forum Power Supplies
    Replies: 2
    Last Post: 10-22-2006, 05:32 AM
  4. Replies: 7
    Last Post: 08-03-2005, 12:31 PM
  5. YAOP (yet another Opus problem)
    By Frankino in forum Power Supplies
    Replies: 14
    Last Post: 06-19-2005, 11:17 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •