Page 21 of 37 FirstFirst ... 111213141516171819202122232425262728293031 ... LastLast
Results 201 to 210 of 367

Thread: Official Bug report

  1. #201
    Raw Wave Laidback's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Madrid
    Posts
    1,984
    Coyote, your message box is full...

    coyote has exceeded their stored private messages quota and can not accept further messages until they clear some space.
    Quote Originally Posted by coyote
    Ok first off, 1.92 didn't work! Hibernate with GPS running and on resume all I get is the "Save changes to Map.ptm" message box, no MediaCar, although winamp is still playing. Click yes or no and the message box closes.

    Secondly,

    With version 1.91 & 1.92, when first run I get..

    Error Number: 339
    Component 'RICHTX32.OCX' or one of it's dependencies not correctly registered, a file is missing or invalid.
    Debug Information, MediaCar_frm_main_menu.form.load
    OK

    I know it's something to do with the license you put in and after you click OK MediaCar works fine. Just thought you should know.

  2. #202
    Constant Bitrate
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    AT/Vienna
    Posts
    112
    Hi!
    Thank you for the Patch, but this one do not work really.
    If the PC wake up from Hybernate - MEDIACAR do not start... (only the brightness from the Display will by lighter - thats all).

    regards
    Oliver

  3. #203
    Raw Wave Laidback's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Madrid
    Posts
    1,984
    Quote Originally Posted by ozoffi
    Hi!
    Thank you for the Patch, but this one do not work really.
    If the PC wake up from Hybernate - MEDIACAR do not start... (only the brightness from the Display will by lighter - thats all).

    regards
    Oliver
    Ozzofi, didn't you get the 'save changes to Map.ptm?' box like I did?

  4. #204
    Raw Wave Laidback's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Madrid
    Posts
    1,984
    Quote Originally Posted by Laidback
    Coyote, your message box is full...





    Ok first off, 1.92 didn't work! Hibernate with GPS running and on resume all I get is the "Save changes to Map.ptm" message box, no MediaCar, although winamp is still playing. Click yes or no and the message box closes.

    Secondly,

    With version 1.91 & 1.92, when first run I get..

    Error Number: 339
    Component 'RICHTX32.OCX' or one of it's dependencies not correctly registered, a file is missing or invalid.
    Debug Information, MediaCar_frm_main_menu.form.load
    OK

    I know it's something to do with the license you put in and after you click OK MediaCar works fine. Just thought you should know.
    Further to the above, I also noticed we get the redundant pushpins with 1.92!
    Are you sure you didn't just send us an old version???

  5. #205
    MediaCar Developer/Moderator
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Belgium
    Posts
    520
    Quote Originally Posted by Laidback
    Further to the above, I also noticed we get the redundant pushpins with 1.92!
    Are you sure you didn't just send us an old version???
    with 1.91 the pushpins problem was corrected and not in the special 1.92 that I sent to you for test ?

    Try the V1.91a patch and let me know the result for pushpins problem and hybernate with AGPS problem
    www.media-car.fr.st
    The first Belgian PC fully integrated in a car :)

  6. #206
    Constant Bitrate
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    AT/Vienna
    Posts
    112
    @laidback: No, no error message ...

  7. #207
    Constant Bitrate
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    AT/Vienna
    Posts
    112
    Looks well - it works!

  8. #208
    Raw Wave Laidback's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Madrid
    Posts
    1,984
    Quote Originally Posted by ozoffi
    Looks well - it works!
    Noooooo, still the same for me, jjust get window askking if I want to save map.ptm Coyote, why? It shouldn't ask that!

  9. #209
    Constant Bitrate
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    AT/Vienna
    Posts
    112
    Hi!
    Now i have again check ...

    I start MEDIACAR with MAPPOPINT automatic. Then I change to the main menue and start the MIXER. Nothing happened - only if I click somewhere in the main menue on the background, then appears the mixer. If I want to move a Slider, I change again to the main menue... Click on EXIT remains unsuccessful! The program do not work! Only with CTRL ALT DEL - > TASK-MANAGER i can MEDIACAR kill (it runs by the way also still MAP POINT, though I leave MAP POINT with EXIT ...

    But in the Moment, i use only GPS - and i mean, this works fine
    No Problem with Route load, save, calculate ... No Problem with Hybernate ...
    But, i mean the pointers are not exactly on the Road - or is this a user-problem?

    Regards
    Oliver

  10. #210
    Raw Wave Laidback's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Madrid
    Posts
    1,984
    Is it just me or does the 'Use ID3 tag' checkbox do absolutely nothing anymore??

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •