Page 25 of 37 FirstFirst ... 151617181920212223242526272829303132333435 ... LastLast
Results 241 to 250 of 367

Thread: Official Bug report

  1. #241
    Constant Bitrate
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    LA, CA
    Posts
    140
    Coyote
    i was search on the net for the error storm and i have on philips usb sound card with XP...
    it is about riched20.dll or msvbvm60.dll...

    i've found these

    http://cpcug.org/user/clemenzi/tech...asic_WindowsAPI

    http://cpcug.org/user/clemenzi/tech...html#XP_Problem

    http://cpcug.org/user/clemenzi/tech...es/RichEdit.htm


    i have no idea what they are about...
    you may know...
    can you check these and coment about...?
    thank you...

  2. #242
    Newbie
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    20
    Quote Originally Posted by spyhunter
    slight track formating issue with the 1.9a for large playlist >1000 the playlist number and track name overlap
    Yeah, I've got that one too.

  3. #243
    MediaCar Developer/Moderator
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Belgium
    Posts
    520
    Quote Originally Posted by spyhunter
    slight track formating issue with the 1.9a for large playlist >1000 the playlist number and track name overlap
    This two fields are separate and defined separately in the skin file then you can simply move the track name a little to the left to correct the overlap.
    www.media-car.fr.st
    The first Belgian PC fully integrated in a car :)

  4. #244
    MediaCar Developer/Moderator
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Belgium
    Posts
    520
    Quote Originally Posted by nstenz
    I just found another one. Bugs are easier to find when you're using in-car software for testing at your regular workstation.

    Hitting 'next' on the MP3 screen with shuffle and repeat on but with playback stopped sometimes lets out a fraction of a second of each song as I'm hitting the next button.

    1. Stop playback. Make sure shuffle and repeat are turned on.
    2. Hit 'next'.
    3. Wait 5 seconds or so, listening for any sound.
    4. Repeat steps 2 and 3.

    Occasionally, I'll hear something on step #3, even though I don't have anything playing. It just gives me a little hiccup of the song (probably whatever Winamp pre-buffered). I do have Winamp set to buffer the entire song in memory, if that matters. They're all .ogg files.

    It's not that big of a deal; I just thought I'd let you know it's an issue.

    Keep up the good work.
    This come from a trick with winamp, when I ask to winamp to load a specific track number and that Winamp isn't playing then the track informations are not updated and to update it I must ask to winamp to play and directly after stop playing.
    www.media-car.fr.st
    The first Belgian PC fully integrated in a car :)

  5. #245
    MediaCar Developer/Moderator
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Belgium
    Posts
    520
    Quote Originally Posted by iPal
    Coyote
    i was search on the net for the error storm and i have on philips usb sound card with XP...
    it is about riched20.dll or msvbvm60.dll...

    i've found these

    http://cpcug.org/user/clemenzi/tech...asic_WindowsAPI

    http://cpcug.org/user/clemenzi/tech...html#XP_Problem

    http://cpcug.org/user/clemenzi/tech...es/RichEdit.htm


    i have no idea what they are about...
    you may know...
    can you check these and coment about...?
    thank you...
    The links doesn't work
    www.media-car.fr.st
    The first Belgian PC fully integrated in a car :)

  6. #246
    MediaCar Developer/Moderator
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Belgium
    Posts
    520
    Quote Originally Posted by nstenz
    I just noticed something else with the MapPoint setup.

    I have MapPoint 2004 North America, set to the default of showing everything in US units (MI). MediaCar shows me route information in KM.

    I don't see an option to change that setting.

    Also, will MediaCar use my default driving speeds input into MapPoint when calculating travel times? My company has MapPoint integrated into some of our software, and I don't think any of our stuff used the values set up in MapPoint- we had to set them ourselves.
    I will check all these points.
    www.media-car.fr.st
    The first Belgian PC fully integrated in a car :)

  7. #247
    MediaCar Developer/Moderator
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Belgium
    Posts
    520
    Quote Originally Posted by spyhunter
    no
    setup.ini > FirstStart=True
    yes
    For to launch the setup there is a shortcut into the Mediacar menu group
    www.media-car.fr.st
    The first Belgian PC fully integrated in a car :)

  8. #248
    Newbie
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    20
    Quote Originally Posted by coyote
    This come from a trick with winamp, when I ask to winamp to load a specific track number and that Winamp isn't playing then the track informations are not updated and to update it I must ask to winamp to play and directly after stop playing.
    So to fix that, you could mute the WAVE device volume for a bit while you tell Winamp to play, then unmute it when you tell Winamp to stop- right?

  9. #249
    Newbie
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    20
    Here's a big annoyance for me-
    I usually play my entire huge playlist with repeat and shuffle turned on. When I do so, the << / Back button doesn't go back to the last song I skipped over; it goes to some other song. Would you be able to fix it so it actually goes back to the last song?

    It looks like you're just picking random songs both ways instead of having a database sort the songs and moving around in the database. If you need help setting up some type of database to track the playlist, let me know. All of the software I work with is database-driven; I have some ideas of how you could do this.

  10. #250
    Newbie
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    20
    And a minor one-
    When I play a song, then go to the GPS module, the song currently playing shows up on the GPS screen like it's supposed to. However, if that song finishes playing and another one starts, the display on the GPS screen does not update with the new song title - it still shows the old one.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •