Page 2 of 23 FirstFirst 123456789101112 ... LastLast
Results 11 to 20 of 225

Thread: Official requests thread

  1. #11
    Low Bitrate nijel's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    MI, US
    Posts
    59
    "Show/Hide Taskbar" or "Show Desktop" or "Minimize" button.
    Now I have MediaCar resized so that I can access Windows Taskbar and launch apps MediaCar can't launch-for instance OBD II software and Audigy 2 Speaker Settings for Subwoofer control. And with all this beautiful new skins I have to change Windows Taskbar color to match them.
    Or instead of the buttons a fixed MediaCar to launch not just single executable apps.
    Or ability to launch apps from shortcuts. I thing that would solve the above problem.

    And again Thank you so match for the GREAT software and support.

  2. #12
    Newbie
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    44
    i mean by a/c (Air Condition)

  3. #13
    FLAC chut's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    San Antonio, TX. USA
    Posts
    1,375
    I am in full agreement on the XM radio support...I volunteer to test any software related to our XM tuners.
    Would it be helpful for Coyote to contact Gork?
    How about letting us determine what appears in the black upper pain. Letting us edit what it says?
    Sorry if I duplicated anybody else's post.
    Stop Buying New Music CD's.
    Hit The RIAA where it lives.

    Indash Motorized 7", Epia Nehimiah, 512 MB, 80 GB, DVD, Wireless G, XP Pro, XM PCR, Kenwwod 5 Channel 1200 Watt Amp.

  4. #14
    MySQL Error MatrixPC's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Beach City, Socal
    Posts
    4,053
    Auto Play,
    Can you make Mediar auto play either Winamp, Divx, DVD or any of those apps on the main screen.
    The reason, if I shortcut media to load when window load, I want winamp to play automatically instead of click on winamp to play.
    It's be nice to make the selection for "Play when Media Car load " mp3, Divx, DVD, Nav ... in the setup.
    I want MP3 but some other may want Divx or Nav.
    Thanks
    2004 Matrix XR A7N8X-VM/400 AMD XP-M 2500+, DS-ATX
    89 Supra Turbo P3 600E@750/Abit BE6 II, Alpine M-BUS Car2PC.
    Y2K Accord Dell GX150
    RoadRunner is the best FE PERIOD
    EmoRebellion is a SCAMMER

  5. #15
    FLAC guitar333's Avatar
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    IDAHO
    Posts
    1,112
    Quote Originally Posted by coyote
    I will see to make a menu to switch between skin and modify the code to support the change of skin when mediacar is already launched
    just guessing here but, i thought if you receive the radio from a satelite couldnt you get it in belgium?

    Quote Originally Posted by MeanGT
    1) Some global command shortcuts, (example: when your in GPS, you can hit a button and go to the next track, or pause)
    Yeah this would be cool, mabe sonething similar to the menu in the divx section, the hiding menu at the bottom that only comes up when you click, w/ simple play, stop, prev, next, id3, & volume
    92 Taurus SHO - Daily driver - Epia M10000 80GB 512mb 7" touchscreen, Opus PSU etc

    93 Black SHO - 30mpg cruiser

    90 Silver SHO - 419whp fun/project car, CarPC to come (for tuning)

  6. #16
    Variable Bitrate MeanGT's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Melbourne, Florida
    Posts
    378
    Quote Originally Posted by MatrixPC
    Auto Play,
    Can you make Mediar auto play either Winamp, Divx, DVD or any of those apps on the main screen.
    The reason, if I shortcut media to load when window load, I want winamp to play automatically instead of click on winamp to play.
    It's be nice to make the selection for "Play when Media Car load " mp3, Divx, DVD, Nav ... in the setup.
    I want MP3 but some other may want Divx or Nav.
    Thanks

    Thats what my 4th suggestion was!! I knew I had one, but could not remember it for the life of me!. I always Liked how media-engine had the option to "Automatically load to mp3 mode" option. That way no user interractions are required to get music playing.
    My OLD Carputer: http://www.mp3car.com/vbulletin/showthread.php?t=17412
    Currently, Don't have a carputer :( I sold my lincoln and bought a '93 Acura Vigor, plan on putting a carputer in it one of these days. You can see my vigor at: This Site

  7. #17
    MediaCar Developer/Moderator
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Belgium
    Posts
    520
    Quote Originally Posted by MeanGT
    Thats what my 4th suggestion was!! I knew I had one, but could not remember it for the life of me!. I always Liked how media-engine had the option to "Automatically load to mp3 mode" option. That way no user interractions are required to get music playing.
    Ok, I will add this functionality and more, I have a small idea
    www.media-car.fr.st
    The first Belgian PC fully integrated in a car :)

  8. #18
    FLAC guitar333's Avatar
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    IDAHO
    Posts
    1,112
    right on, coyote your awesome
    92 Taurus SHO - Daily driver - Epia M10000 80GB 512mb 7" touchscreen, Opus PSU etc

    93 Black SHO - 30mpg cruiser

    90 Silver SHO - 419whp fun/project car, CarPC to come (for tuning)

  9. #19
    Constant Bitrate
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    193
    I would like to be able to choose not to show the button of a module I am not using. For example if I don't have DVD I would like the main screen to not have the DVD button.

  10. #20
    MediaCar Developer/Moderator
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Belgium
    Posts
    520
    Quote Originally Posted by Izik
    I would like to be able to choose not to show the button of a module I am not using. For example if I don't have DVD I would like the main screen to not have the DVD button.
    Simply Modify the menu skin to remove the button from the two JPG and remove the line that make reference to this button in the menu.skin file (don't forget to modify the index "Bxx" of the next buttons to keep continuity)

    There is nothing obligatory in the Skin, you can remove all things that you don't want like labels, buttons, ... and this in all modules !
    www.media-car.fr.st
    The first Belgian PC fully integrated in a car :)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •