Results 1 to 3 of 3

Thread: io.sys at startup?

  1. #1
    Maximum Bitrate
    Join Date
    May 2003
    Location
    UK
    Posts
    581

    io.sys at startup?

    i've added mediacar to my startup group, but it gives the error
    "the io.sys driver is present but cannot be connected to" if I wait a while it runs fine, only if it runs at startup do i get this msg... ( which is problematic for an automatic bootup ) ( io.sys is to do with the lcd btw.. )
    any solutions?
    James

  2. #2
    Raw Wave Confused's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Essex, England
    Posts
    2,224
    Try Startup Delayer


    Garry
    Co-Developer of A.I.M.E.E
    www.aimee.cc

  3. #3
    Maximum Bitrate
    Join Date
    May 2003
    Location
    UK
    Posts
    581
    perfect thanks !

Similar Threads

  1. ATX auto startup circuit
    By spud in forum Power Supplies
    Replies: 15
    Last Post: 05-09-2004, 01:40 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 10-12-2003, 06:53 AM
  3. startup shutdown etc.
    By marsjell in forum Power Supplies
    Replies: 6
    Last Post: 06-19-2002, 07:07 PM
  4. auto shutdown and startup
    By dbinnc in forum Power Supplies
    Replies: 3
    Last Post: 09-26-2001, 03:40 PM
  5. auto shutdown and startup
    By dbinnc in forum General Hardware Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 09-26-2001, 09:22 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •