Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 28 of 28

Thread: PC reboots using Dlink and MediaCar

  1. #21
    Variable Bitrate craigyb's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    UK, Sale, Cheshire
    Posts
    404
    I seem to remember ME doing the same thing during my testing.

    Craig
    Audi S8 supercar
    Modded Xbox 400GB HD
    Rear 7" screen & navplus

    Toyota Hiace Van
    Shuttle PIII 866 256Mb 10GB OPUS powered
    MediaCar & Mappoint 2004
    Custom fit 7" TFT VGA TSK

  2. #22
    Maximum Bitrate mobileh1's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    San Francisco
    Posts
    454
    ME and MC both use WinAmp remotely controlled, so you should probably expect similar behavior in this respect.
    .//Daren
    (Epia M10000/C134) (C137/MII 10000) Liliput /Opus 150W/DVD/512MB/80GB/Hummer H1
    MediaCar/CoPilot7/Routis

  3. #23
    Constant Bitrate gubon13's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Los Angeles
    Posts
    193
    AAARGH! HULK SMASH! boo.
    "Is Wayne Brady gonna have to choke a b@$#*??!!"

  4. #24
    Newbie
    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    22

    whats news

    I readed all this but whats news?

  5. #25
    Variable Bitrate craigyb's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    UK, Sale, Cheshire
    Posts
    404
    BigAl

    No news as such, I've had limited success with my old PC by upgrading the audio drivers, doesn't crash as often now, but still crashes, My other carPC in the van doesn't crash at all.

    I've just built a new car PC with a via mini itx P4 and that crashed immediately same as my old system.

    Craig
    Audi S8 supercar
    Modded Xbox 400GB HD
    Rear 7" screen & navplus

    Toyota Hiace Van
    Shuttle PIII 866 256Mb 10GB OPUS powered
    MediaCar & Mappoint 2004
    Custom fit 7" TFT VGA TSK

  6. #26
    FLAC Mastero's Avatar
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    India
    Posts
    1,640
    I think its winxp ... same setup on 98 works fine ... when tried winxp BSOD!


    Mastero

  7. #27
    Newbie
    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    22

    nice

    Mastero can you fix it nice so it will work in XP.
    Thanks.

  8. #28
    Newbie
    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    22
    Any NEWZ?????????????[U][B]

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Similar Threads

  1. problem with dlink and mediacar?
    By riddle14 in forum MediaCar
    Replies: 3
    Last Post: 04-14-2004, 09:38 AM
  2. USB radio under MediaCar
    By zvi in forum MediaCar
    Replies: 15
    Last Post: 03-22-2004, 04:17 PM
  3. I wanna buy the dlink radio
    By storm in forum General Hardware Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 03-04-2004, 04:37 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •