Results 1 to 3 of 3

Thread: Another Day/Night Gamma Problem

  1. #1
    Maximum Bitrate carpcnoobie's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    565

    Another Day/Night Gamma Problem

    Hello all,

    For some reason when I push use the night gamma function with Media Car my skins bleed colors thru (best as I can explain it). During daytime the skins look great (using febs skin). I have an Nvidia video card and a 7" Lilliput screen, although it also does this on a normal monitor.

    Can anyone tell me what may be set wrong causing this?? On my desktop, I don't have this problem. It's probably something simple. Thanks.
    Progress Meter:

    [|||||!||||'] 95% complete

    It's in... it's finally installed!!!! But never finished!

    "It works! It works! I've finally invented something that works!" -- Doctor Emmit Brown

  2. #2
    Constant Bitrate ŠuTcH's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Melb, Australia
    Posts
    132
    i have the same problem with 2 test pcs runing xppro and both using same ver of nvidia geforce drivers, im assuming its the nvidia drivers, as on my carpc ive had an earlier ver of the nvidia drivers on it and the gamma in mediacar wasnt a problem, im yet to try the latest 61.77 drivers though..

  3. #3
    Constant Bitrate ŠuTcH's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Melb, Australia
    Posts
    132
    on the other hand if u edit the file general.ini in your skins folder and change the GammaNight* values, i think -40 is default, mine is ok to -32 or so, anything below -35 seems to bleed the colors..

Similar Threads

  1. Day/night gamma function
    By tohmahawk in forum MediaCar
    Replies: 3
    Last Post: 01-03-2005, 07:13 PM
  2. Lilliput Powering On/Off problem
    By masch in forum LCD/Display
    Replies: 0
    Last Post: 05-09-2004, 12:55 PM
  3. power on problem ??? help please anyone
    By Pingo1969 in forum Power Supplies
    Replies: 26
    Last Post: 04-07-2004, 08:47 AM
  4. cordless phone problem
    By jstrain in forum Off Topic
    Replies: 2
    Last Post: 06-24-2003, 12:09 PM
  5. Annoying problem
    By c-dawg in forum General Hardware Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 07-22-2002, 09:19 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •