Results 1 to 6 of 6

Thread: iGuidance 2.0NA doesnt fill screen in MediaCar

  1. #1
    Constant Bitrate fasternfaster's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Montgomery Co. MD
    Posts
    112

    iGuidance 2.0NA doesnt fill screen in MediaCar

    I have iGuidance 2.0 running in media car and its great only problem is that it doesnt fill up the whole screen space! the bottom of the screen about 3/4" on my lilliput is left gray and is not taken up by the embeded application.. is there anything that can be done to make it maximize?! i tried opening it separatly and changing the window size to the max and closing it hoping that it will remember and i also tried maximizing and then closing...either way when i open it in mediacar it has that gray space on the bottom.. the screen is small enough i would like to take 100% advantage of the space i have.. any ideas?


    Lev
    Status: 99%
    hardware: 7"lilli mx440 pci,M10k/160GB/slim-slot DVD-CDRW/Hifonics ZEUS ZX8000,CNX1260,DConnex GPS,Powermate,usb WiFi
    software: XP Home/Media Car/RoadRunner/IGuidance 2.0
    Car: 2002 Ford Focus SVT

  2. #2
    Constant Bitrate fasternfaster's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Montgomery Co. MD
    Posts
    112
    i searched this and other people have this problem too am i basically screwed or is there any hope???
    Status: 99%
    hardware: 7"lilli mx440 pci,M10k/160GB/slim-slot DVD-CDRW/Hifonics ZEUS ZX8000,CNX1260,DConnex GPS,Powermate,usb WiFi
    software: XP Home/Media Car/RoadRunner/IGuidance 2.0
    Car: 2002 Ford Focus SVT

  3. #3
    FLAC ppgt94's Avatar
    Join Date
    May 2001
    Location
    USA
    Posts
    1,352
    Bump. I have the exact same issue. I tried everything you did. I have my task bar to "auto hide" but it still doesn't fill the bottom.

  4. #4
    Low Bitrate
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Los Angeles
    Posts
    66
    same issue here. =\
    gaphix.com

    MSI KM4M MicroATX, Duron 1.6, 512 Micron 2700, WD 80 7200 8mb, Pioneer 120S, M-audio 7.1 pci, Targus USB 2.0 hub, 3com 11a/b/g pci, PNY FX5200 AGP 64mb, Lilliput 7"

  5. #5
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Jun 2000
    Location
    NYC
    Posts
    529
    can someone with some skillz solve this problem. Other than that I love my software config. Thanks in advance.

  6. #6
    Jesus Freak antimatter's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    California
    Posts
    4,545
    It seems to work in some of the other media players
    -Jesus- King of Kings Lord of Lords

Similar Threads

  1. Picture only displaying on 1" of screen
    By mercury in forum LCD/Display
    Replies: 4
    Last Post: 12-29-2002, 11:48 PM
  2. BMW pre-installed system - TFT ?
    By tsingsu in forum LCD/Display
    Replies: 11
    Last Post: 08-05-2002, 03:16 AM
  3. Replies: 13
    Last Post: 07-02-2002, 11:54 AM
  4. screen help
    By XCURSN in forum LCD/Display
    Replies: 2
    Last Post: 06-24-2002, 12:10 PM
  5. NEC Versa M/75 Laptop TFT screen w/touch
    By Macgyver777 in forum LCD/Display
    Replies: 23
    Last Post: 03-24-2002, 03:14 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •