Results 1 to 5 of 5

Thread: media car install prob ?

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Toronto, On
    Posts
    22

    media car install prob ?

    I can't seem to install this thing

    It just brings up a black ms command window and flashes off whats goin on ?

    Thanks in advance

    Peace
    http://members.cardomain.com/superv

    1997 Toyota Corolla

    CarPC Prep Specs:

    Its all here
    http://members.cardomain.com/superv

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Toronto, On
    Posts
    22
    Anyone !
    http://members.cardomain.com/superv

    1997 Toyota Corolla

    CarPC Prep Specs:

    Its all here
    http://members.cardomain.com/superv

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Toronto, On
    Posts
    22
    noone boooo this is what happens when i try to install it why ?
    Attached Images Attached Images  
    http://members.cardomain.com/superv

    1997 Toyota Corolla

    CarPC Prep Specs:

    Its all here
    http://members.cardomain.com/superv

  4. #4
    Raw Wave Confused's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Essex, England
    Posts
    2,224
    Do not run it from the command prompt (which it seems you are doing). Double-click it from Windows Explorer.

    If this doesn't work, then the 1.9.0 install file is probably not downloaded properly. Try downloading it again, and double-clicking it.

    That should then bring up the standard GUI installer.

    Then, double-click the 1.9.1b update, this is an installer too.


    Garry
    Co-Developer of A.I.M.E.E
    www.aimee.cc

  5. #5
    Newbie
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Toronto, On
    Posts
    22
    ye mozilla was not dling it properly
    http://members.cardomain.com/superv

    1997 Toyota Corolla

    CarPC Prep Specs:

    Its all here
    http://members.cardomain.com/superv

Similar Threads

  1. Media Car.
    By shak in forum MediaCar
    Replies: 2
    Last Post: 09-06-2004, 12:16 AM
  2. Replies: 3
    Last Post: 06-07-2004, 09:18 AM
  3. Media car stops responding
    By mbaratta in forum MediaCar
    Replies: 3
    Last Post: 06-06-2004, 07:00 AM
  4. accessing settings on media car
    By Nitrojunkie in forum MediaCar
    Replies: 4
    Last Post: 02-02-2004, 01:03 PM
  5. launching media car
    By streetknight in forum MediaCar
    Replies: 2
    Last Post: 01-17-2004, 06:03 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •