Results 1 to 5 of 5

Thread: Only works front speakers

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    26

    Only works front speakers

    I have a Asus kv7 with onboard 5.1 soundchip in my car.
    And front, rear and subwoofer speakers are connected to motherboard's front, rear and center outputs.

    All works right with windows media player, steinberg MyMP3, and one bad player that cames in Asus installation drivers cd.

    Windows sounds, like exclamations, start, close, etc, sounds for all speakers, but mediacar only sounds from front speakers...

    Anyone knows why???

    I try to change winamp eq settings, but nothing...

  2. #2
    My Village Called 0l33l's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    10,516
    Configure winamp.

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    26
    Sure, i tried to do it...
    But I don't see speakers setup in mediacar setup...
    Where is that option?
    Or perhaps are you speak about winamp application?
    Is necessary to install winamp too? I have only mediacar, and the options for winamp that cames with it.

  4. #4
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    NL, Druten
    Posts
    380
    change the speaker setup with the software provided by your manufacturer of the MOBO.

  5. #5
    Newbie
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    26
    This soft say me i have a 5.1 speakers, all right in them. And windows setup says the same.

    And windows media player and steinberg mymp3 sounds for all speakers too. Is only mediacar what can't do it. The problem must be in it.

Similar Threads

  1. Replies: 12
    Last Post: 10-28-2004, 06:44 PM
  2. Is it possible to map different sound sources to front & rear outputs?
    By Dominik in forum Software & Software Development
    Replies: 8
    Last Post: 09-27-2004, 10:20 AM
  3. Replies: 11
    Last Post: 09-02-2004, 03:11 PM
  4. Mp3 Emulation for using 4 speakers
    By BlackyS40 in forum Media Engine
    Replies: 4
    Last Post: 07-22-2004, 05:30 AM
  5. using cat5 to wire front panel
    By Crast in forum General Hardware Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 12-04-2001, 01:30 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •