Results 1 to 3 of 3

Thread: Error 68 Can it be the COLD !

  1. #1
    Maximum Bitrate wizz's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Leicestershire UK
    Posts
    652

    Error 68 Can it be the COLD !

    When it is a frosty morning, and ONLY when it is frosty. I get this error when I startup Mediacar and go to music:-

    Error 68
    Device unavailable
    DEbug Information
    MEDIACAR.Frm.audio-player.Form-Load

    Anyone know why ???

    Wizz
    Car : Ford Focus Zetec S 1800cc
    Carpc :Galaxy GT-P1000 Original 7in Tab
    Mounted in "On Dash" Custom Install

  2. #2
    Maximum Bitrate SAScooby's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Johannesburg, South Africa
    Posts
    535
    my guess is hdd seek times are too slow for the app to respond to your request when cold ? you got one or two drives ? could be the sound card doesnt like starting up when cold as well, is any audio "audible" ?
    Nano ITX / 512 MB / 60 GB / Panasonic slot load / M1-ATX / Bu303 / Sound blaster 24 / PPi amps / rockford sub

  3. #3
    Maximum Bitrate wizz's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Leicestershire UK
    Posts
    652
    Quote Originally Posted by SAScooby
    my guess is hdd seek times are too slow for the app to respond to your request when cold ? you got one or two drives ? could be the sound card doesnt like starting up when cold as well, is any audio "audible" ?
    I have one new 40gig laptop drive. WinXP's startup sound is OK, so it can't be the sound card. I guess it must be the HDD. I have Mediacar booting straight from the OS. So I guess I could disable that, but it seems weird that the OS will boot no problem, Mediacar will boot no problem until I sellect music. You would have thought that I would get an error before that with the OS, if it was the drive ?

    Wizz
    Car : Ford Focus Zetec S 1800cc
    Carpc :Galaxy GT-P1000 Original 7in Tab
    Mounted in "On Dash" Custom Install

Similar Threads

  1. harddrives withstanding cold temperatures?
    By Nick DC in forum Newbie
    Replies: 5
    Last Post: 12-11-2004, 10:37 AM
  2. Does cold affect boot time?
    By XxAndyxX in forum General Hardware Discussion
    Replies: 25
    Last Post: 02-13-2004, 02:33 PM
  3. carputers and cold weather?!
    By mrzigzag in forum General Hardware Discussion
    Replies: 13
    Last Post: 08-06-2003, 02:00 AM
  4. Remote freezes when cold
    By RaZor in forum General Hardware Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 01-01-2002, 11:15 AM
  5. Hard Drive screwed in cold weather!?!!?
    By grandamp3 in forum General Hardware Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 11-23-2000, 12:41 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •