Results 1 to 3 of 3

Thread: Hotkeys Init Error

  1. #1
    Maximum Bitrate wizz's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Leicestershire UK
    Posts
    649

    Hotkeys Init Error

    Can anyone tell me why I'm getting the following error when MM starts up, and how to correct it

    Error Details:

    Number: -2147024770
    Description: Automation error
    The specified module could not be found.
    Source: Init_Hotkeys
    Version: 1.1.348
    HelpContext: 1000440
    HelpFile:
    LastDllError: 0

    Wizz
    Car : Ford Focus Zetec 1.6
    Carpc :Lin-ITX Plus 7" touchscreen/Toad 8" roof screen
    Morex 3688 case/M2-ATX PSU/Commell V-672 P4 3.2Ghz/1024DDR2/40GB 2.5" SATA HDD/Sony DVD/CDRW
    BU303 GPS/Mercury 11b WiFi/Parking Sensors
    Colour I/R Reversing Camera

  2. #2
    Constant Bitrate
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    NY tri-state
    Posts
    189
    I was getting this before I moved up to the final release. After I installed the final version and the DLL from the SDK, everything works fine.

  3. #3
    Maximum Bitrate wizz's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Leicestershire UK
    Posts
    649
    Thanks for the info. I've just done a complete new install and now all is well

    Wizz
    Car : Ford Focus Zetec 1.6
    Carpc :Lin-ITX Plus 7" touchscreen/Toad 8" roof screen
    Morex 3688 case/M2-ATX PSU/Commell V-672 P4 3.2Ghz/1024DDR2/40GB 2.5" SATA HDD/Sony DVD/CDRW
    BU303 GPS/Mercury 11b WiFi/Parking Sensors
    Colour I/R Reversing Camera

Similar Threads

  1. Headunit (Linux/Windows CarPC frontend) + initial screenshots
    By NoPistonPC in forum Other Cool Front Ends
    Replies: 321
    Last Post: 08-24-2007, 02:57 PM
  2. Error No.: -2147221187
    By cdevelasco in forum MM Bugs
    Replies: 15
    Last Post: 06-28-2005, 07:03 AM
  3. hotkeys error
    By grahamrb in forum Map Monkey
    Replies: 4
    Last Post: 11-07-2004, 03:35 PM
  4. ME 2.0 Official Bug Reports
    By phat_bastard in forum ME Archive
    Replies: 67
    Last Post: 01-31-2004, 06:27 PM
  5. Error #91
    By SiGmA_X in forum ME Archive
    Replies: 18
    Last Post: 01-08-2004, 09:40 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •