Results 1 to 5 of 5

Thread: MM Error in GTXP.dll

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    England
    Posts
    25

    MM Error in GTXP.dll

    Hi,

    I have just started using MM and Destinator and have been testing it on my desktop before putting it on my car pc. Im getting a "MM Encounted a problem" message very regularly. The problem dosnt seem to have any standard cause - eg button press or menu action.

    The error information is saying that the error is generated in gtxp.dll (see screen shot attached)

    I have the following config for MM - updated to 348

    view : 2D
    infobar : yes
    osk : yes
    reconnect gps : no
    controls : winamp
    Adv. gps
    com8 4800 nmea
    speed camera on - uk - autodetect, 600, 100, logic mode,
    skin = classic
    rest on default

    Computer is Xp P4 2.6, 2gig ram, Sp2 + all updates including dot net 2 GPS unit is on Com 8 - and is a BU-353

    Free drive is working so have rulled out destinator 3 for time being.

    Any help appreciated


    PS: any help in getting MM to work inside Media Engine would also be a great help
    Attached Images Attached Images  
    Quenchmaster
    -----------------------------------------------
    CarPC

    Current Project 1: Advanced Startup/Shutdown controler V2 - Using Atmel AVR
    Current Project 2: Kenwood IR remote Decoder
    Current Project 3: Kenwood Disk Changer Controler

  2. #2
    Variable Bitrate
    Join Date
    May 2005
    Location
    Derbyshire, UK
    Posts
    422
    Did you try a search on gtxp.dll ???

    Where to download Fixed Gtxp.dll named Gtxp_beta.dll

    Try that..
    Old setup
    Epia M10k, Cubid 2699R case, 512MB, 40GB 3.5" drive
    New setup
    Optiplex 260SX (2.8GHz P4, 512MB, 30GB, DVD)
    Xenarc 700IDT, USB hub, 802.11g, bluetooth, P2140, P5V

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    England
    Posts
    25
    Darn - did a search on everything but gtxp.dll

    Quenchmaster
    -----------------------------------------------
    CarPC

    Current Project 1: Advanced Startup/Shutdown controler V2 - Using Atmel AVR
    Current Project 2: Kenwood IR remote Decoder
    Current Project 3: Kenwood Disk Changer Controler

  4. #4
    Newbie
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    England
    Posts
    25
    Ta for the suggestion - it works like a dream now
    Quenchmaster
    -----------------------------------------------
    CarPC

    Current Project 1: Advanced Startup/Shutdown controler V2 - Using Atmel AVR
    Current Project 2: Kenwood IR remote Decoder
    Current Project 3: Kenwood Disk Changer Controler

  5. #5
    Newbie
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    4

    What is the fix - Where is the file?

    Hi - I have this issue - I can't see to fix...

    Cheers

Similar Threads

  1. RR Menu to emulate MM Menu button
    By GizmoQ in forum Map Monkey
    Replies: 15
    Last Post: 09-05-2006, 02:02 PM
  2. Allowing MM to remain on top?
    By Ashthos in forum Road Runner
    Replies: 1
    Last Post: 10-31-2005, 07:40 PM
  3. Problems with MM Advanced Mode/SiRF
    By RoyN in forum Map Monkey
    Replies: 6
    Last Post: 04-24-2005, 11:49 AM
  4. Creating RR Skin For MM
    By studly_steve007 in forum Map Monkey
    Replies: 44
    Last Post: 04-14-2005, 01:20 PM
  5. SENDKEY & MM Embedding
    By ruairi in forum Road Runner
    Replies: 11
    Last Post: 04-04-2005, 04:36 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •