Results 1 to 7 of 7

Thread: Iguidance/MI problem...

  1. #1
    Constant Bitrate PitchBlack98's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Littleton, CO
    Posts
    188

    Iguidance/MI problem...

    First of all I absolutly love this front end. Its is by far my favorite out of all the ones Ive used.

    Now my problem I cant seem to figure out. I updated to the new version and when I use my GPS (Iguidance 2.0) its not embedded into MI right. It loads it up by showing the top program bar and drop down menus. It wasnt like that on the older version I was using. Atleast I dont remember it being like that. Ill try to get a screen shot uploaded here if no one quite understands what Im talking about. If they do is there a way to fix it so it doesnt show?

    Thanks in advance!
    The end of the Internet offically begins here...
    www.broke-off.com

  2. #2
    Maximum Bitrate MobiTekLink's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Queens, NYC
    Posts
    641
    Hit the full screen button, same thing happened to me
    08 Lincoln Navigator www.mobiteklink.com

  3. #3
    Constant Bitrate PitchBlack98's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Littleton, CO
    Posts
    188
    lol Ill have to check that out and kick myself if thats what it ends up being. thanks...
    The end of the Internet offically begins here...
    www.broke-off.com

  4. #4
    Constant Bitrate PitchBlack98's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Littleton, CO
    Posts
    188
    Im looking at it now and I dont see a full screen button. Where is it? Im prolly just stupid and missing it. dunno. I also notice the warning screen comes up now and doesnt go away automatically. I dont remember if it was like that for the older version of MI.
    The end of the Internet offically begins here...
    www.broke-off.com

  5. #5
    Mobile Impact Creator reddeath30's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Fontana, California
    Posts
    1,142
    Quote Originally Posted by PitchBlack98
    Im looking at it now and I dont see a full screen button. Where is it? Im prolly just stupid and missing it. dunno. I also notice the warning screen comes up now and doesnt go away automatically. I dont remember if it was like that for the older version of MI.
    Something is wrong with your setup then. MI only works correctly with a non altered or non hacked iGuidance first of all, so make sure you have a straight plain copy of it. It shouldnt have any problems with your iGuidance version as far as I know, but to let you know I developed it with iGuidance version 2.1. I can tell you where and how to get a hold of version 2.1 if you like. Email [email protected] for this info. This will also occur if you have iGuidance opened already before you hit the GPS button or if an orphaned process is running in the background.

    Try this:
    Reboot
    Dont open any programs except MI
    Click the GPS button from the main menu
    Tell me exactly what happens.
    Thanks.
    Mobile Impact
    Highly innovative car computer multimedia/entertainment system software.
    http://mobileimpact.biz.tm

  6. #6
    Maximum Bitrate MobiTekLink's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Queens, NYC
    Posts
    641
    If u dont 'see a "full screen" option under the file menu then u're prolly runnin' V 2.0,,, I think MI only works in "Full screen" although I can't be 100% sure, but when I had that issue I fixed it by using the full screen option in iG 2.1.
    08 Lincoln Navigator www.mobiteklink.com

  7. #7
    Constant Bitrate PitchBlack98's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Littleton, CO
    Posts
    188
    I just emailed you. My IG is an oem install. No mods. Still messed up.
    The end of the Internet offically begins here...
    www.broke-off.com

Similar Threads

  1. Lilliput TouchKit problem solved!
    By AAVfReaK in forum LCD/Display
    Replies: 4
    Last Post: 11-07-2010, 09:29 AM
  2. Car Idle - power/amp problem?
    By TheFaze in forum Car Audio
    Replies: 1
    Last Post: 12-16-2005, 12:10 AM
  3. A little problem with my car... Maybe...
    By BoyNextDoor in forum Power Supplies
    Replies: 30
    Last Post: 11-13-2004, 09:58 PM
  4. MedicaCar Volume Problem -- Need Help
    By BrUTaL in forum MediaCar
    Replies: 1
    Last Post: 11-09-2004, 09:27 PM
  5. cordless phone problem
    By jstrain in forum Off Topic
    Replies: 2
    Last Post: 06-24-2003, 12:09 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •