Thread: Archive

  1. #1121
    Maximum Bitrate Bitoholic's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Port Saint Lucie, FL
    Posts
    682
    Quote Originally Posted by AlienEclipse
    Mine doesn't. See attachment
    Hmmm... That could be an issue Our codec should be installed as the default once you install MMC. Do you have another DVD software package that you have installed that you could uninstall and then uninstall and reinstall MMC? If you do not mind...

    Let me know

    Thanks
    Ben S. Stahlhood II
    Hybrid Mobile
    MMC/Transcend Developer
    --------------------------------------
    http://www.hybrid-mobile.com/
    http://www.cocoamachine.com/
    http://weblogs.asp.net/bstahlhood/

  2. #1122
    Maximum Bitrate Bitoholic's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Port Saint Lucie, FL
    Posts
    682
    Quote Originally Posted by zijester
    I dont have any issues at all so far. Great job. You know, you could actually sell this as a desktop media player. I absolutely love it!
    Thanks! It will get even better toward a 1.0 release.
    Ben S. Stahlhood II
    Hybrid Mobile
    MMC/Transcend Developer
    --------------------------------------
    http://www.hybrid-mobile.com/
    http://www.cocoamachine.com/
    http://weblogs.asp.net/bstahlhood/

  3. #1123
    C4M
    C4M is offline
    Maximum Bitrate C4M's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    824

    Version Control

    Hi

    I noticed that we're up to the second version of A5 now.
    When you load the files to your web server, could I ask that the names of the different versions be changed so that we can be sure that we haven't loaded it before?


    Thanks


    C!
    http://carpc.riposte.net
    I reserve all rights in connection to each post I author, without exception.

  4. #1124
    Maximum Bitrate Seth's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Athens Greece
    Posts
    836
    Doh...I can't get the DVD to work

    I had to uninstall Roxio Easy Media Creator, Nero 6 and PowerDVD 5 in order for the BlazeVideo decoder to become the default but still no joy.

    I'm testing with my main PC (AMD Athlon 64 3000+) and I noticed that when I insert a DVD I get the "Buffering DVD" notification but even though the CPU is at 0-2% the program does not respond quickly and the graphics get corrupted. The only way to regain control of the app is to eject the DVD disk.
    I have a GeForce FX 5900, DirectX 9.0c and WinXP with SP2.

    btw I can only test with Region 2 DVDs (Europe). Guess that doesn't matter but just in case...

  5. #1125
    Variable Bitrate HybridMike's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Orlando, Florida
    Posts
    367
    I have an Idea......those of you that cant get it to work....how did you install mmc? did you uninstall alpha 4 completely then install alpha 5....or just install over the previous version?.....if you did the later try uninstalling first

    no seth, it should be region free

  6. #1126
    Variable Bitrate HybridMike's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Orlando, Florida
    Posts
    367
    yeah we will, we just wanted to fix the original setup...because it some stupid errors in it like the video crashing.....but I will do that from now on

  7. #1127
    Maximum Bitrate EBFoxbat's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Massachusetts
    Posts
    837
    MMC Alpha 5.01
    ,./(0)3

    '04 Canyon 4x4 pickup

    [---PC on hold----working on external fiberglass "tool" box---]

  8. #1128
    Variable Bitrate brooksware2000's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    Minot AFB, ND
    Posts
    260
    Having same problem with DVD. Uninstalled old version of MMC alpha 5 first, deleted the folder and reinstalled it. No change in current problem. Funny but previous alpha 5 release worked fine for me.
    Check out my hopefully useful site...

    www.hobbybotics.com

    It's still under design but it is functional

  9. #1129
    Variable Bitrate HybridMike's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Orlando, Florida
    Posts
    367
    Having same problem with DVD. Uninstalled old version of MMC alpha 5 first, deleted the folder and reinstalled it. No change in current problem. Funny but previous alpha 5 release worked fine for me.
    can you type in the command at the command prompt and see what you get as well:

    dvdupgrd /detect

  10. #1130
    Variable Bitrate brooksware2000's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    Minot AFB, ND
    Posts
    260
    Quote Originally Posted by HybridMike
    can you type in the command at the command prompt and see what you get as well:

    dvdupgrd /detect
    This is what I'm getting:
    Attached Images Attached Images  
    Check out my hopefully useful site...

    www.hobbybotics.com

    It's still under design but it is functional

Similar Threads

  1. Alpine
    By more mods in forum RR Skins
    Replies: 302
    Last Post: 04-10-2008, 05:34 AM
  2. Frodo's Files Archive!
    By kujosan in forum FrodoPlayer
    Replies: 7
    Last Post: 09-24-2006, 09:24 PM
  3. Archive
    By liquid_smoke in forum PhoneControl
    Replies: 387
    Last Post: 07-23-2006, 04:01 AM
  4. FOR THE LOVE OF ALL THATS HOLY AND DECENT, NO MORE ARCHIVE POSTS!!!
    By sleddog4 in forum General Hardware Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 10-30-2000, 09:25 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •