Page 23 of 236 FirstFirst ... 13141516171819202122232425262728293031323373123 ... LastLast
Results 221 to 230 of 2359

Thread: Archive

  1. #221
    Maximum Bitrate Bitoholic's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Port Saint Lucie, FL
    Posts
    682
    Quote Originally Posted by Ill1
    Will the webcam support a record feature? I don't really care about compression support. I can do that at home after I get back from recording some "fun" driving. Also, the hint of CAN support and relay control is O so appealing. Have you decided on how this external hardware will connect to the carputer? Parallel, Serial, USB, or possibly user selected.

    Also, I keep all my car apps on a CD so that if there is ever a problem I have everything together. But just the thought of having one exe to install simplifies many things. The idea keeps coming up that I single front end that supports multiple plugins would be a welcomed program. I see your software having everything you need with an added driver to support “Enter Generic Name” device. Keep this project rolling and I’m sure you will build your own following here on MP3Car.
    Yes the web cam will allow recording of video that will be saved to your video folder, and a snapshot feature for pictures which can be viewed in a pic viewer. The solutions for the ODBII and CAN have been serial and USB, but we are looking at every angle we possibly can.

    Thanks for the feedback.
    Ben S. Stahlhood II
    Hybrid Mobile
    MMC/Transcend Developer
    --------------------------------------
    http://www.hybrid-mobile.com/
    http://www.cocoamachine.com/
    http://weblogs.asp.net/bstahlhood/

  2. #222
    Variable Bitrate The Grinch's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    343
    Quote Originally Posted by HybridEngineer
    Did you apply the latest update patch? There are several post with updates...

    the latest update can always be downloaded at the following link:
    http://www.hybrid-mobile.com/mp3car/...ediaCenter.zip
    user: mp3car
    pass: user123

    Hope this helps...
    Well, I just downloaded the install from your site yesterday. So I should have all the updates already, right? In that case, I would like to log an official defect.

    I'm getting my EPIA MII board on Monday, so I'll be trying it out on that if we can't figure this out by then.

  3. #223
    Maximum Bitrate Bitoholic's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Port Saint Lucie, FL
    Posts
    682
    Quote Originally Posted by The Grinch
    Well, I just downloaded the install from your site yesterday. So I should have all the updates already, right? In that case, I would like to log an official defect.

    I'm getting my EPIA MII board on Monday, so I'll be trying it out on that if we can't figure this out by then.
    Actually, there are two files. The install, which you downloaded and the update patch. The update patch is the link I posted above. If you download this it should fix your isssue.

    Take care
    Ben S. Stahlhood II
    Hybrid Mobile
    MMC/Transcend Developer
    --------------------------------------
    http://www.hybrid-mobile.com/
    http://www.cocoamachine.com/
    http://weblogs.asp.net/bstahlhood/

  4. #224
    Variable Bitrate rgardjr's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    374
    I downloaded the latest update and stumbled accross a problem when playing songs by album. I've only been playing with this for a little while but I'm 2 for 2. When I select and album to play-it shows that its playing the song from the album, but the song actually playing is by a different artist. I loaded up Murmur by REM and it played the first song, then the second song it started playing a Nine Inch Nails song. Second Album Metallica Justice For All fourth song it plays a Creed song.

  5. #225
    Super Moderator xBrady's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    USA
    Posts
    3,687
    Quote Originally Posted by rgardjr
    I downloaded the latest update and stumbled accross a problem when playing songs by album. I've only been playing with this for a little while but I'm 2 for 2. When I select and album to play-it shows that its playing the song from the album, but the song actually playing is by a different artist. I loaded up Murmur by REM and it played the first song, then the second song it started playing a Nine Inch Nails song. Second Album Metallica Justice For All fourth song it plays a Creed song.
    I have yet to update (I just sent my opus power supply back) to the newest version but I was having this same problem with artist. I would click on goo goo dolls and it would put non-goo goo dolls songs in there etc. etc... I had about 8,000 songs in my database so I'm not sure if that helps. Going to be a tuff one to debug.
    AMD XP 2600+/512MB RAM/120GB hard drive
    Opus 150W/DVD/GPS/7" Lilliput TS/802.11g/Bluetooth
    Installed.


    -GPSSecure- - GPS Tracking
    -AltTabber2.2.2- - Handy touchscreen utility.

  6. #226
    Variable Bitrate HybridMike's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Orlando, Florida
    Posts
    367
    I was able to duplicate this, we will have that fixed on the new update, as well as having list memory too....


    Brady...just curious, how long does your machine take to build the database?

  7. #227
    Variable Bitrate Supermike's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    AZ
    Posts
    294
    I did a search of this thread and did not see that anybody has requested a feature where the DVD, Apps and even the vis could be locked out when driving using a serial input circuit - such as the one discussed here:

    Simply serial input circuit

  8. #228
    Super Moderator xBrady's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    USA
    Posts
    3,687
    Quote Originally Posted by HybridMike
    I was able to duplicate this, we will have that fixed on the new update, as well as having list memory too....


    Brady...just curious, how long does your machine take to build the database?
    Well, I am still using a little bit older of a version. So tomorrow I will bring my carputer in my house and use my other power supply to update the software and time it all. I'll let you know tomorrow.
    AMD XP 2600+/512MB RAM/120GB hard drive
    Opus 150W/DVD/GPS/7" Lilliput TS/802.11g/Bluetooth
    Installed.


    -GPSSecure- - GPS Tracking
    -AltTabber2.2.2- - Handy touchscreen utility.

  9. #229
    Super Moderator xBrady's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    USA
    Posts
    3,687
    Nevermind. Still waiting for one part. Won't be able to test it till tuesday.
    AMD XP 2600+/512MB RAM/120GB hard drive
    Opus 150W/DVD/GPS/7" Lilliput TS/802.11g/Bluetooth
    Installed.


    -GPSSecure- - GPS Tracking
    -AltTabber2.2.2- - Handy touchscreen utility.

  10. #230
    Maximum Bitrate EBFoxbat's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Massachusetts
    Posts
    837
    Worked once and not any more. Bummer since I closed it before I got to play with it much. Any fix for this so I can rip it apart ?
    ,./(0)3

    '04 Canyon 4x4 pickup

    [---PC on hold----working on external fiberglass "tool" box---]

Similar Threads

  1. Alpine
    By more mods in forum RR Skins
    Replies: 302
    Last Post: 04-10-2008, 05:34 AM
  2. Frodo's Files Archive!
    By kujosan in forum FrodoPlayer
    Replies: 7
    Last Post: 09-24-2006, 09:24 PM
  3. Archive
    By liquid_smoke in forum PhoneControl
    Replies: 387
    Last Post: 07-23-2006, 04:01 AM
  4. FOR THE LOVE OF ALL THATS HOLY AND DECENT, NO MORE ARCHIVE POSTS!!!
    By sleddog4 in forum General Hardware Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 10-30-2000, 09:25 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •