Page 3 of 6 FirstFirst 123456 LastLast
Results 21 to 30 of 54

Thread: "What's going on with the forum?"

  1. #21
    Maximum Bitrate DJiK's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Los Angeles (Winnetka), CA
    Posts
    864
    Quote Originally Posted by RedGTiVR6 View Post
    Are you able to access the UserCP menus now? Edit signiture, etc?
    No, the following aren't working yet:

    Under Settings & Options:
    • Edit Signature
    • Edit Email & Password
    • Edit Profile
    • Edit CarPC Specs
    • Edit Options
    • Edit Avatar
    • Edit Profile Picture
    For Sale: Carputer (CarPC) & RCA Y-Adapter
    Newsflash: Take a look at my unsold stuff above, thanks!
    Up Next: Make an OBD to Serial cable & Redo the "MMI buttons"

  2. #22
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    Did you clear your cookies DJiK, like Truckin mentioned?
    My post was in response to Truckin's post.

    I cleared my cookies and was not able to get into those areas. I have not made any changes to the forum, files, or code to work on this as I'm trying to research what could be causing it first.
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

  3. #23
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    Quote Originally Posted by Enforcer View Post
    I get an error message when I try to edit a post.
    What error?

    I just clicked to edit my post and it worked fine.
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

  4. #24
    Self proclaimed spoon feeder TruckinMP3's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Colorado
    Posts
    2,742
    Quote Originally Posted by RedGTiVR6 View Post
    Are you able to access the UserCP menus now? Edit signiture, etc?

    Thanks for the info, the manner in which you present things is greatly appreciated Truckin.

    I too worked in QA for a while for CRM software customizations, so I understand the need for test environments and have asked about them in the past for this site.
    Edit of signature results in: Undefined authentication type

    Which is what I was getting earlier attempting to connect to the Forums. Clearing cookies fixed being able to connect, but not edit signature.

    bummer.
    TruckinMP3
    D201GLY2, DC-DC power, 3.5 inch SATA

    Yes, you should search... and Yes, It has been covered before!

    Read the FAQ!

  5. #25
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    Thanks.

    I'm still looking into it!
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

  6. #26
    The Last Good Gremlin GizmoQ's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    St Louis
    Posts
    2,347
    Quote Originally Posted by TruckinMP3 View Post
    Edit of signature results in: Undefined authentication type

    bummer.
    HARDWARE: Fujitsu Stylistic ST5111w/WiFi and dock, internal Hitachi 500G HD, external 1TB HD, Sierra Wireless Aircard 550, DVD-RW, BoomzBox HD radio, XM Commander, Delorme GPS, Saitek X-52 Pro joystick, BluSoleil Bluetooth, TPMS, FB, Elm327

  7. #27
    Confusion Master
    Auto Apps:loading...
    Enforcer's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    If you go down to the woods today, You're sure of
    Posts
    14,618
    Quote Originally Posted by RedGTiVR6 View Post
    What error?

    I just clicked to edit my post and it worked fine.

    Well the first time I click 'edit' I get

    Code:
    Line: 171
    Error: 'null' is null or not an object

    And if I press it again I get

    Code:
    Line: 276
    Error: 'vB_Editor[...].wysiwyg_mode' is null or not an object

    And when I clear the message it will then open up and allow me to edit.

  8. #28
    Self proclaimed spoon feeder TruckinMP3's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Colorado
    Posts
    2,742
    Odd results for me.
    At work with FireFox 2 I can login, read, and post.

    At home also with FireFox 2 I am not able to login (see prior message)

    I thought all the local settings where the same but I guess I missed one.

    I hope the searching for why is productive.
    TruckinMP3
    D201GLY2, DC-DC power, 3.5 inch SATA

    Yes, you should search... and Yes, It has been covered before!

    Read the FAQ!

  9. #29
    FLAC
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Queens, New York
    Posts
    1,386
    Where is the new classified's section? It is not on my top menu bar anymore...(next to User CP, FAQ, Member menu)
    2002 Mitsubishi Galant
    Progress: 90% [-▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓- ->

    Carputer Specs:
    Via M10K
    512mb Ram
    60GB HDD
    Souund Blaster Audigy2 NX
    OPUS ITX PC Case


  10. #30
    Constant Bitrate long.1's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    132
    Quote Originally Posted by Cheekz185 View Post
    Where is the new classified's section? It is not on my top menu bar anymore...(next to User CP, FAQ, Member menu)
    The new classifieds section was moved at the end of March as advised in New Classified Section.

    Cheers,

    Long.1

Page 3 of 6 FirstFirst 123456 LastLast

Similar Threads

  1. A "what's broke" thread
    By tibby01 in forum General Hardware Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 03-12-2007, 09:06 AM
  2. Ok here's another, "What's wrong with this picture"
    By CrazyLittle in forum Off Topic
    Replies: 8
    Last Post: 04-25-2002, 11:11 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •