Page 1 of 6 123456 LastLast
Results 1 to 10 of 54

Thread: "What's going on with the forum?"

  1. #1
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500

    "What's going on with the forum?"

    UPDATE: Issues mentioned as of 4/23 should be resolved. Please inform if you find otherwise.

    Yes, we are aware of a problem.

    It is due to the fact that the uninstall instructions for the Zoints profile system were not accurate.

    We are still working on the main page access (http://www.mp3car.com/vbulletin).

    Untill then, you can still access the forums through sub forum links.

    Thank you for your patience.
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

  2. #2
    The Vauxhall Vectra Project ccsnet's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Morecambe, Lancs, UK ( Just For The Moment )
    Posts
    2,681
    Not meaning to tell you your business...... but test platforms are handy before any major changes.....

    I say this as a PM who deals with large corpate networks with large enviroments.....

    Terran

  3. #3
    Unregistered User ODYSSEY's Avatar
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Raleigh, NC USA CarPC Ver3: [▓▒▒
    Posts
    1,568
    FYI, search is broken.
    ODYSSEY

    Quote Originally Posted by Tidder View Post
    Hey, as long as it's not any particular race I'm offending, I can stand to be a pedophile.
    All information expressed in this post is my opinion, and should not be regarded as a statement of fact.
    Digital-Car UK|

    (\__/)
    (='.'=)
    (")_(")

  4. #4
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    Quote Originally Posted by ccsnet View Post
    Not meaning to tell you your business...... but test platforms are handy before any major changes.....
    This was an uninstall..not an install that went south.
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

  5. #5
    Unregistered User ODYSSEY's Avatar
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Raleigh, NC USA CarPC Ver3: [▓▒▒
    Posts
    1,568
    Quote Originally Posted by RedGTiVR6 View Post
    This was an uninstall..not an install that went south.
    When does anything ever uninstall fully or correctly?
    ODYSSEY

    Quote Originally Posted by Tidder View Post
    Hey, as long as it's not any particular race I'm offending, I can stand to be a pedophile.
    All information expressed in this post is my opinion, and should not be regarded as a statement of fact.
    Digital-Car UK|

    (\__/)
    (='.'=)
    (")_(")

  6. #6
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    749
    Uploading images via the User CP is broken..

    The database insert goes all wonky.


    I have 2-3 blank "images" in my list that I can't delete, because it says it can't find the files.

    Can someone get rid of those?

  7. #7
    Hosting Guru
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    558
    search.php has been fixed.


    please continue to report any oddities
    -- WireSix, Inc. --
    MP3Car Lives Here!

  8. #8
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    we're restoring from a back-up.
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

  9. #9
    Constant Bitrate long.1's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    132

    User CP: Settings & Options

    I'm not sure if it's related, but I can't seem to do any of the "Edit" functions in the "User CP: Settings & Options". When I try to Edit Signature/Profile/Avatar/etc, I get the following message: "Undefined authentication type".

    Cheers,

    Long.1

  10. #10
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    749
    Quote Originally Posted by long.1 View Post
    I'm not sure if it's related, but I can't seem to do any of the "Edit" functions in the "User CP: Settings & Options". When I try to Edit Signature/Profile/Avatar/etc, I get the following message: "Undefined authentication type".

    Cheers,

    Long.1
    Yup, me too.

    The restore from backup, presumably of the UI, will probably fix that as well..

Page 1 of 6 123456 LastLast

Similar Threads

  1. A "what's broke" thread
    By tibby01 in forum General Hardware Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 03-12-2007, 10:06 AM
  2. Ok here's another, "What's wrong with this picture"
    By CrazyLittle in forum Off Topic
    Replies: 8
    Last Post: 04-25-2002, 12:11 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •