Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18

Thread: Forum Updated

  1. #1
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500

    Forum Updated

    The forum has been updated to the newest version of vBulletin (3.6.8).

    After having to manually edit 38 templates, all appears to be good. However, with the number of manual edits that I needed to do, I probably missed something.

    Please let me know if you find anything missing.
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

  2. #2
    FLAC strohj's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Pearland
    Posts
    1,345
    posting bugs in the streetdeck forums.. doesnt use the correct form
    Pentium 4m 1.5GHz|MB896|Roadie Extreme|XM-Direct|Rikaline 6010|T-View 7"|Streetdeck|160gb Western Digital|1Gb DDR2-533 Ram

  3. #3
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    I saw that, it might be an issue where that mod doesn't play well with the newest update until the developer fixes it. I've reported it to the developer already, we'll see if he can come up with a fix. Until then, just copy from another bug report for the information.
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

  4. #4
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    ok - well - this is fixed now. I inadvertantly overwrote the code while editing the templates...

    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

  5. #5
    FLAC Nola111's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    New Orleans, LA
    Posts
    1,197

    Trying to post a bug report but...

    ... the usual format seems to be gone? (where you have several fields to fill out). I hit New Thread and I just get a regular Thread window.

  6. #6
    Low Bitrate
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    In a house
    Posts
    96
    Ditto!

  7. #7
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    this shouldn't be a problem any more...thread merged btw.
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

  8. #8
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Atlanta/Augusta, GA
    Posts
    505
    I'm having issues with Firefox 2.0.0.5 (OS X build if it matters) on this forum. I can only see the first post of any thread. Its also distorted with a large empty box before the first post. I've attached a screenshot and some firebug output to help you diagnose.

    By the way, the upload attachment feature doesn't seem to work in Safari 2.0.4. It just hangs when you click upload. I've tried it a few times today with no luck and had to resort to IE.
    Attached Images Attached Images  

  9. #9
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    Unfortunately, I no longer have a Mac. I'll see if I can find someone with a Mac to help me get the information I need to pass this along to the vBulletin developers for trouble shooting.
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

  10. #10
    is back. FKA Robert Wray
    Auto Apps:loading...
    Fiberoptic's Avatar
    Join Date
    Jul 1978
    Location
    Baltimore, MD
    Posts
    1,418
    Blog Entries
    143
    i am using 2.0.0.6 on osx and it works fine for me. maybe you have some weird cookie settings.

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. This forum is a mistake . . .
    By Dex4now in forum Newbie
    Replies: 10
    Last Post: 09-13-2003, 06:35 PM
  2. MUST READ: Forum Rules
    By Aaron Cake in forum General Hardware Discussion
    Replies: 13
    Last Post: 02-02-2002, 04:21 AM
  3. MUST READ: Forum Rules
    By Aaron Cake in forum General MP3Car Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 01-30-2002, 10:00 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •