Results 1 to 6 of 6

Thread: Issues updating threads on this site

  1. #1
    Maximum Bitrate Valheru's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Ireland
    Posts
    604

    Issues updating threads on this site

    Hello,

    Has anyone else encountered issue updating / editing threads on this forum.

    Specifically I had a thread on the Roadrunner - Skins subform and since Thurs or Friday last I can no longer remove or update attachments on the thread. I can however add new attachments, but one they are on the site I cannot remove or update them ...

  2. #2
    Neither darque nor pervert DarquePervert's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Elsewhere
    Posts
    13,950
    Wouldn't this bee better suited for the Suggestions/comments forum?


    Thread moved.
    Have you looked in the FAQ yet?
    How about the Wiki?



    Under normal circumstances, a signature would go here.

  3. #3
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    Please link to the specific thread you're wanting to update and upload the file to this thread. I'm going to test something to try and find the issue.

    Thanks,

    Jan
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

  4. #4
    Maximum Bitrate Valheru's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Ireland
    Posts
    604
    This is the thread in question.

    http://www.mp3car.com/vbulletin/rr-s...-released.html

    BTW - here is another thread (not mine) that has the same issues ...
    Browse by Cover (Coverflow) - Updated 11/8/07


    Thanks
    Valheru.

  5. #5
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    ok - this might have been related to a recent modification I've made to the forums. I've removed this modification. Can you please try once more and let me know the results?
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

  6. #6
    Maximum Bitrate Valheru's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Ireland
    Posts
    604
    Thanks Jan, whatever you did yesterday seems to have fixed the problem, I can now manage attachments as before.

    Thanks for you help.

    Valheru.

Similar Threads

  1. Sound issues from headphone jack
    By iamgnat in forum MacCar
    Replies: 0
    Last Post: 09-24-2007, 11:23 PM
  2. Trying to fix timing issues with M2
    By matt11601 in forum Power Supplies
    Replies: 0
    Last Post: 06-06-2007, 10:51 PM
  3. tm-701l resolution issues
    By cubanmoses in forum LCD/Display
    Replies: 0
    Last Post: 04-18-2007, 09:15 PM
  4. linux system owners with web site please post
    By Jake in forum General MP3Car Discussion
    Replies: 13
    Last Post: 10-23-2002, 09:39 AM
  5. Track threads
    By SexyCompGeek in forum Mp3car Forum Suggestions/Comments
    Replies: 0
    Last Post: 07-18-2000, 09:28 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •