Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: Strange blank thread in IE7

  1. #1
    Raw Wave Laidback's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Madrid
    Posts
    1,984

    Strange blank thread in IE7

    When I open this thread - http://www.mp3car.com/vbulletin/car-...oadrunner.html - in IE7, all I get is a completely blank page, works fine in Firefox.

    If I open each post on their own, post #1 & 2 work ok but then from post #3 onwards I just get post #1 !

    See pic of post #3 below
    Attached Images Attached Images  

  2. #2

  3. #3
    Raw Wave Laidback's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Madrid
    Posts
    1,984
    Quote Originally Posted by Enforcer View Post
    Must be you mate, works fine here.

    Sure you haven't got anyone on your ignore list?
    Yeah, you! I can't find 'anyone' on any list!

    Edit: Just checked & no

  4. #4
    Raw Wave Laidback's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Madrid
    Posts
    1,984
    Ah OK, it's my Ad Blocker blocking it because the thread has an advert in it. I think! I saw it once but now it's not there.
    Attached Images Attached Images  

  5. #5

  6. #6
    Raw Wave Laidback's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Madrid
    Posts
    1,984
    Quote Originally Posted by Enforcer View Post
    Told you it was you.


    D|ck
    Eh? Thought your name was Shaun?

  7. #7
    FLAC Nomader's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Greece
    Posts
    1,291
    i believe there are adds for unregistered users.. so you must have blocked it once when you were not loged in

  8. #8
    Confusion Master
    Auto Apps:loading...
    Enforcer's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    If you go down to the woods today, You're sure of
    Posts
    14,588
    Quote Originally Posted by Laidback View Post
    Eh? Thought your name was Shaun?

    and I thought you were ignoring me?

  9. #9
    Raw Wave Laidback's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Madrid
    Posts
    1,984
    Quote Originally Posted by Nomader View Post
    i believe there are adds for unregistered users.. so you must have blocked it once when you were not loged in
    Blocks that thread every time, even while logged in. Only works if I add adrunner to the whitelist.

  10. #10
    The Lavender Tie Just
    Made It Obvious
    Rafster's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    San Diego, CA
    Posts
    3,084
    I was just going to say... simple solution... don't use IE7...

    Rafster

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 01-07-2004, 11:52 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •