Results 1 to 4 of 4

Thread: Auto-marking forums read while browsing??

  1. #1
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Atlanta, Georgia
    Posts
    131

    Auto-marking forums read while browsing??

    It seams to me that if I am browsing a particular forum, after some time passes (maybe 10 minutes?) it seams like the software is automatically marking ALL forums read. I've never been on another forum that does this, so is it just me or is something happening?

    An example workflow would be the following:

    - I enter the main display page, and forums "Newbie, LCD/Display, GPS, and Fabrication" indicate that there are unread messages.
    - I go into "Newbie", and start reading and replying to topics. I spent maybe 1 minute
    - I return back to the main display page, and it still shows all 4 forums having unread messages. I mark "Newbie" as all read, and so only the latter 3 indicate new messages.
    - I go into LCD/Display forum, and start reading threads. I spent maybe about 15 minutes in there.
    - I return back to the main display page, and this time ALL forums seam to have been marked as read. However, "GPS and Fabrication" should still indicate that there is new messages to read.

    Does this happen to anyone else, or is my computer possessed [again]?

  2. #2
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    That's normal for vBulletin. I'm going to see if there's an option to allow individual users to adjust their own settings in this regards.
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

  3. #3
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Atlanta, Georgia
    Posts
    131
    That would be great... It's a little frustrating when going through posts when I havn't visited for a couple days, and everything gets marked read before getting there =).

  4. #4
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Atlanta, Georgia
    Posts
    131
    It might just be me, but it looks like the "timeout" setting referenced has been changed. I've been able to browse for quite some time and not have the forums auto-marked read.

    Thanks!

Similar Threads

  1. Chuck's Skins lots of pics Update 7-16-07
    By Chuck in forum RR Released Skins
    Replies: 297
    Last Post: 11-10-2011, 07:22 PM
  2. Auto switch to Guidance screen for iG?
    By MatrixPC in forum Road Runner
    Replies: 364
    Last Post: 09-06-2007, 12:33 AM
  3. Give me back the 'mark all forums read' !!!
    By dscustoms in forum General MP3Car Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 10-13-2003, 10:06 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •