Results 1 to 9 of 9

Thread: Popup when replying or starting a new thread

  1. #1
    Neither darque nor pervert DarquePervert's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Elsewhere
    Posts
    13,950

    Popup when replying or starting a new thread



    This has never happened before.

    In addition, the button in the editor for VIMEO tags has no image.
    I don't know if that's related to this B.S. or not.
    Have you looked in the FAQ yet?
    How about the Wiki?



    Under normal circumstances, a signature would go here.

  2. #2
    Admin. Linux loser.
    Auto Apps:loading...
    Bugbyte's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Corning, NY
    Posts
    7,359
    Blog Entries
    2
    Definitely a problem. I usually use quick reply, but just tried what you did and got a popup asking me to log into some page or something....
    Quote Originally Posted by ghettocruzer View Post
    I was gung ho on building a PC [until] just recently. However, between my new phone having internet and GPS and all...and this kit...Im starting to have trouble justfiying it haha.
    Want to:
    -Find out about the new iBug iPad install?
    -Find out about carPC's in just 5 minutes? View the Car PC 101 video

  3. #3
    Who am I? HiJackZX1's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Miami
    Posts
    6,557
    I noticed this too..... Its to some crazy site. I dont have this pop up in IE8, but I have it with Google Chrome. Why do people love attacking MP3car with all these forum viruses!
    Nirwana Project, the Android/Win 7 hybrid system!

    1X Ainol Novo Flame Tab
    4X MK808b
    3x Perixx Touchpads
    3x 7 inch Screens
    1X 7 inch motorized Screen
    1x Win 7 PC

  4. #4
    Neither darque nor pervert DarquePervert's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Elsewhere
    Posts
    13,950
    I don't think it's a virus or an attack.
    I think something in the configuration on the forums related to a vBulletin plugin got jacked up somehow.
    Have you looked in the FAQ yet?
    How about the Wiki?



    Under normal circumstances, a signature would go here.

  5. #5
    Low Bitrate majasticmoose's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    57
    Quote Originally Posted by DarquePervert View Post
    I don't think it's a virus or an attack.
    I think something in the configuration on the forums related to a vBulletin plugin got jacked up somehow.
    I personally think its an attack. Why would a faulty plugin lead to a shady private site unless it got hacked.

  6. #6
    Organic Me
    Auto Apps:loading...
    Heather's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Fells Point, Baltimore, MD
    Posts
    1,287
    Blog Entries
    48
    Hmm, not happening for me - but is for Sean. Odd that this is just after the forums going down.

  7. #7
    Antenna Engineer
    Auto Apps:loading...
    optikalefx's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Baltimore, Maryland, United States
    Posts
    831
    Blog Entries
    86
    Got it fixed. The vimeo icon was being hot linked to a site that has its images protected.

  8. #8
    Neither darque nor pervert DarquePervert's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Elsewhere
    Posts
    13,950
    Quote Originally Posted by majasticmoose View Post
    I personally think its an attack. Why would a faulty plugin lead to a shady private site unless it got hacked.
    Quote Originally Posted by optikalefx View Post
    Got it fixed. The vimeo icon was being hot linked to a site that has its images protected.
    That's why.
    Have you looked in the FAQ yet?
    How about the Wiki?



    Under normal circumstances, a signature would go here.

  9. #9
    Low Bitrate majasticmoose's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    57
    Quote Originally Posted by DarquePervert View Post
    That's why.



    oops!

    "Hope for the best, plan for the worst."
    Head of CIA in some action movie (Bourne Ultimatium?)

    Andrew

Similar Threads

  1. HQCT software development
    By Putput in forum Software & Software Development
    Replies: 179
    Last Post: 06-10-2010, 02:33 AM
  2. Someone Else's Thread
    By edrex in forum Off Topic
    Replies: 1
    Last Post: 09-06-2006, 07:51 AM
  3. How about starting a thread with FrodoPlayer 1.09 Skins?
    By weekendowel in forum FrodoPlayer
    Replies: 9
    Last Post: 10-27-2004, 02:48 PM
  4. ME 2.0 Official Bug Reports
    By phat_bastard in forum ME Archive
    Replies: 67
    Last Post: 01-31-2004, 06:27 PM
  5. Replies: 2
    Last Post: 01-06-2004, 09:19 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •