Page 16 of 36 FirstFirst ... 67891011121314151617181920212223242526 ... LastLast
Results 151 to 160 of 355

Thread: Problems with new Forum? Post Here!

  1. #151
    Antenna Engineer
    Auto Apps:loading...
    optikalefx's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Baltimore, Maryland, United States
    Posts
    831
    Blog Entries
    86
    this is a google chrome bug. Not sure why or what is going on, but using firefox or safari it works. I still need to look into it.

    Quote Originally Posted by Sonicxtacy02 View Post
    hate to add to your workload bud but i still cant moderate a post/thread from inside the thread. The proceed button under moderation tools doesn't work. If i go outside the thread to approve it it works fine. Sucks having to go to the moderation tool to approve a post lol

  2. #152
    Newbie bolloc's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Ontario. Canada
    Posts
    22
    Quote Originally Posted by optikalefx View Post
    not sure what you mean on where you want the FAQ emporium to go, you wanna draw it?
    Attached Images Attached Images  

  3. #153
    Mo' Programming Mo' Problems
    Auto Apps:loading...
    Sonicxtacy02's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Woodbridge, VA
    Posts
    8,149
    Blog Entries
    51
    Quote Originally Posted by optikalefx View Post
    this is a google chrome bug. Not sure why or what is going on, but using firefox or safari it works. I still need to look into it.
    not just limited to chrome, its an IE problem too. In IE the button depresses but the corresponding action is not carried out.
    mp3Car.com Senior Tech Blogger (Want a product reviewed? Contact me.)
    Find my plugins on the MP3Car App Store!
    Follow Me on Twitter or Facebook
    Live mp3Car Facebook Chat

  4. #154
    Antenna Engineer
    Auto Apps:loading...
    optikalefx's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Baltimore, Maryland, United States
    Posts
    831
    Blog Entries
    86
    ok so the problem here is the one touch ban. It is a form. which happens to be inside of the giant form that is this page. Thefore only the onetouchban form will work in IE and chrome because w3c standards says that you aren't allowed to nest forms. soooo, ill go figure out how to make the one touch ban work without a form.

    Quote Originally Posted by Sonicxtacy02 View Post
    not just limited to chrome, its an IE problem too. In IE the button depresses but the corresponding action is not carried out.


    ---------- Post added at 11:50 AM ---------- Previous post was at 10:53 AM ----------

    Alright - that was an interesting one to solve. I ended up having to catch the button click in javascript - actually simulate clicking the checkbox to highlight the post, then simulate clicking the "delete post as spam" radio button in the drop up menu. Then simulating the form submit. haha.

    ---------- Post added at 12:18 PM ---------- Previous post was at 11:50 AM ----------

    To the guy that wanted forum specific searching - if you go to advanced search, choose "single content type" and then "post", now you can select one or more forums. Then don't forget to hit "save search preferences. And so all you need to do is hit advanced search and go from now on.

  5. #155
    Mo' Programming Mo' Problems
    Auto Apps:loading...
    Sonicxtacy02's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Woodbridge, VA
    Posts
    8,149
    Blog Entries
    51
    Quote Originally Posted by optikalefx View Post
    ok so the problem here is the one touch ban. It is a form. which happens to be inside of the giant form that is this page. Thefore only the onetouchban form will work in IE and chrome because w3c standards says that you aren't allowed to nest forms. soooo, ill go figure out how to make the one touch ban work without a form.



    ---------- Post added at 11:50 AM ---------- Previous post was at 10:53 AM ----------

    Alright - that was an interesting one to solve. I ended up having to catch the button click in javascript - actually simulate clicking the checkbox to highlight the post, then simulate clicking the "delete post as spam" radio button in the drop up menu. Then simulating the form submit. haha.

    ---------- Post added at 12:18 PM ---------- Previous post was at 11:50 AM ----------

    To the guy that wanted forum specific searching - if you go to advanced search, choose "single content type" and then "post", now you can select one or more forums. Then don't forget to hit "save search preferences. And so all you need to do is hit advanced search and go from now on.
    confirm fixed. Thanks
    mp3Car.com Senior Tech Blogger (Want a product reviewed? Contact me.)
    Find my plugins on the MP3Car App Store!
    Follow Me on Twitter or Facebook
    Live mp3Car Facebook Chat

  6. #156
    Antenna Engineer
    Auto Apps:loading...
    optikalefx's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Baltimore, Maryland, United States
    Posts
    831
    Blog Entries
    86
    good news...

    next week we import!

    *note will lose all attachments since the forum move. which is like 20 so far. ill inform those people, but its the price we pay for attempting to get all 48,000 back.
    Attached Images Attached Images  

  7. #157
    Mod - Driveline forum
    Auto Apps:loading...
    ClockWorK's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Michigan
    Posts
    701
    Quote Originally Posted by luvbug View Post
    Title says it all; attachment links are broken for the Driveline Frontend.

    *EDIT
    Found the app in the App Store, but looking for the source code. Thanks!

    This kind of sucks. My attachments are gone, and I can't even figure out how to manage my images now.

    (I have a major revision of my app and code to post, with new screenshots. When this is resolved.)

  8. #158
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,079
    Quote Originally Posted by optikalefx View Post
    good news...

    next week we import!

    *note will lose all attachments since the forum move. which is like 20 so far. ill inform those people, but its the price we pay for attempting to get all 48,000 back.
    That is some great news, aside from the 20ish ones that will have to redo them after importing all the previous ones.
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

  9. #159
    Confusion Master
    Auto Apps:loading...
    Enforcer's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    If you go down to the woods today, You're sure of
    Posts
    14,617
    Quote Originally Posted by Blue ZX3 View Post
    That is some great news, aside from the 20ish ones that will have to redo them after importing all the previous ones.

    Can't the new ones be saved off somewhere and reimported after the old ones have been imported?

  10. #160
    Antenna Engineer
    Auto Apps:loading...
    optikalefx's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Baltimore, Maryland, United States
    Posts
    831
    Blog Entries
    86
    Yea, ill save them out and re import them. they should actually stay.

    Quote Originally Posted by Enforcer View Post
    Can't the new ones be saved off somewhere and reimported after the old ones have been imported?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •