Page 28 of 36 FirstFirst ... 18192021222324252627282930313233343536 LastLast
Results 271 to 280 of 357

Thread: Problems with new Forum? Post Here!

  1. #271
    Fusion Brain Creator 2k1Toaster's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Colorado, but Canadian!
    Posts
    10,049
    The "make the posting area bigger/smaller" buttons (the FFWD/RWD buttons to the right) dont work on Firefox 4 or 5 in either mode.

    Also the multiquote seems to be stored for too long. For instance, in one of my threads everytime I reply, I get all the multiquotes for every one I have ever selected. Even if I have already used them in a reply.
    Fusion Brain Version 6 Released!
    1.9in x 2.9in -- 47mm x 73mm
    30 Digital Outputs -- Directly drive a relay
    15 Analogue Inputs -- Read sensors like temperature, light, distance, acceleration, and more
    Buy now in the MP3Car.com Store

  2. #272
    Super Moderator
    Auto Apps:loading...
    JohnWPB's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    West Palm Beach, Florida
    Posts
    4,723
    Blog Entries
    1

    Email Links not linking to subscribed post updates

    I have found that links in email updates, notifying of a new post to a thread you are subscribed to, do not work.

    Here is an email I received for example:
    Code:
    Dear JohnWPB,
    
    You are subscribed to the thread "The Florida Meets Thread" by john1701, there have been 2 post(s) to this thread, the last poster was SaiLong.
    http://www.mp3car.com/vbulletin/mp3car-gatherings/122580-the-florida-meets-thread.html
    
    These following posts were made to the thread:
    
    http://www.mp3car.com/vbulletin/showthread.php?t=122580#post1449730   
    On: 07-03-2011 01:53 AM
    You can see the "t=122580#post1449730 " (In red) in the second link, that is supposed to take you directly to that post. When you click it however, it takes you to the very first post in the thread.

    I have quite a few subscriptions, and miss being able to click on the link to go right to the new posts -vs- going to the first page of the thread, going to the last page, and then scrolling down to try to find that particular post onwards.....


    EDIT: I can not make the links above clickable, as then it turns it into the description for the linked text ("Florida Meets Thread" as the link). You will have to copy and paste the link to test it, and see what I mean.
    Last edited by JohnWPB; 07-09-2011 at 12:51 PM.
    Front End of Choice: Ride Runner (Is there anything else??? ) & Powered by the DFX5.1 Skin Available in the Mobile App Mart

    My Fiero Build Thread

  3. #273
    Antenna Engineer
    Auto Apps:loading...
    optikalefx's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Baltimore, Maryland, United States
    Posts
    837
    Blog Entries
    86
    I'm not sure i'm seeing your issue. When I got to

    http://www.mp3car.com/mp3car-gatheri...ml#post1449730

    Or

    The Florida Meets Thread
    Note: you can see the URL by hovering over the link, and looking in the footer of the browser.

    They both jump to the post on that thread. What browser and OS are you using, maybe i need to test with those, or maybe I dont understand the problem.

    Thanks!

  4. #274
    Super Moderator
    Auto Apps:loading...
    JohnWPB's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    West Palm Beach, Florida
    Posts
    4,723
    Blog Entries
    1
    That is strange it is working there, If I follow a link that I click on in email, of ir I put the URL in the address bar manually, I am being taken to the first post in the thread for some reason.

    I am using FireFox 5.0 on XP Pro SP3 and all OS updates.

    Here is a scree-cap-video I just did and stuck up on you tube. I am at Google's page, paste the URL in the address bar, and press enter. You can then see I am taken to the very first post in the thread.

    (I scrunched the browser window down a bit, as to not have a 1920 x 1080 video to upload )


    Front End of Choice: Ride Runner (Is there anything else??? ) & Powered by the DFX5.1 Skin Available in the Mobile App Mart

    My Fiero Build Thread

  5. #275

  6. #276
    Super Moderator
    Auto Apps:loading...
    JohnWPB's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    West Palm Beach, Florida
    Posts
    4,723
    Blog Entries
    1
    Hmmm very strange... will have to dig deeper here then
    Front End of Choice: Ride Runner (Is there anything else??? ) & Powered by the DFX5.1 Skin Available in the Mobile App Mart

    My Fiero Build Thread

  7. #277
    MySQL Error soundman98's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    on the border of northern IL/IN
    Posts
    5,820
    i am noticing that i am missing a lot of posts by new members that had to go through the moderation que-- ie: when i go to "new posts" i get the new posts since my last visit time, but if a new member made a post that went into the mod que yesterday, before that 'last visit time', but was approved a hour before i visit today, it won't show up in the "new posts", even though it technically is new...

    i'm not sure if this has to do with the busyness of the mods and was always this way(in this case, ignore this post), or if something about the new forum changed the way the 'new posts' button works..

  8. #278
    Who am I? HiJackZX1's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Miami
    Posts
    6,557
    i have a question.... How do you upload pictures?
    Nirwana Project, the Android/Win 7 hybrid system!

    1X Ainol Novo Flame Tab
    4X MK808b
    3x Perixx Touchpads
    3x 7 inch Screens
    1X 7 inch motorized Screen
    1x Win 7 PC

  9. #279

  10. #280
    MySQL Error soundman98's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    on the border of northern IL/IN
    Posts
    5,820
    use photobucket

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •