Page 32 of 36 FirstFirst ... 222324252627282930313233343536 LastLast
Results 311 to 320 of 357

Thread: Problems with new Forum? Post Here!

  1. #311
    Who am I? HiJackZX1's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Miami
    Posts
    6,557
    Quote Originally Posted by optikalefx View Post
    I think I know what the issue is then. mp3Car is long polling to a messaging server so we can have realtime events pretty soon. Its in testing phases.

    Not sure how you can like IE. I get IE9, its much better, much more improved. But the other IEs, thats just asking for a slow experience. I'm probably just an impatient person and don't like to wait for anything. SSDs made me this way.
    Thats exactly what it seems like. Like something is trying to run in the background and IE is blocking it.

    IE 8 is actually fast on my system, its similar to FF. I guess it varies from system to system, just like Car PC units, lol. Mind you IE 9 is much faster. Also, its doing the same thing on FF. I see that the page is refreshing, but there is no alert bar and sounds like IE.
    Nirwana Project, the Android/Win 7 hybrid system!

    1X Ainol Novo Flame Tab
    4X MK808b
    3x Perixx Touchpads
    3x 7 inch Screens
    1X 7 inch motorized Screen
    1x Win 7 PC

  2. #312
    MySQL Error soundman98's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    on the border of northern IL/IN
    Posts
    5,820
    what changed on the forum in the last day?

    i am now getting redirect pages while posting(it thanks me for posting) in half the sections(didn't do it in the blog section, or the first 1-2 posts)--very annoying, i use the back button to go back to the new posts search, and have to sift through 3 pages instead of 2, and i also get a redirect while searching for new posts("the forum will display your search soon" or something like that). also, the forum is attempting to double-post many of the times i post now--i get the error that "the forum requires you to wait 30 seconds between posts. so far, i've made something like 5-6 posts today, and it's happened at least 3 times..

    and i only click once on the 'post reply' button, unless it 404's....

    edit: while posting this, the forum tried double posting again....

  3. #313
    Confusion Master
    Auto Apps:loading...
    Enforcer's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    If you go down to the woods today, You're sure of
    Posts
    14,633
    Yep, I have noticed it also needs to clicks to edit or quote a post.


    I suspect someones been playing.

  4. #314
    Who am I? HiJackZX1's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Miami
    Posts
    6,557
    I thought it was just me! I am having the same issue that soundman98 is having, now that I am using FireFox so I wasnt annoyed with the different set of issues I was getting with IE8. Now though, this stuff is starting.
    Nirwana Project, the Android/Win 7 hybrid system!

    1X Ainol Novo Flame Tab
    4X MK808b
    3x Perixx Touchpads
    3x 7 inch Screens
    1X 7 inch motorized Screen
    1x Win 7 PC

  5. #315
    MySQL Error soundman98's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    on the border of northern IL/IN
    Posts
    5,820
    Quote Originally Posted by Enforcer View Post
    Yep, I have noticed it also needs to clicks to edit or quote a post.


    I suspect someones been playing.

    i thought i was just missing the button while clicking it... though i verified it while quoting your message...



    double edit-- 4 more posts since my last post in this thread, and the forum tried double posting every single one, and probably this one too...


    edit-- it didn't do it for this one, but i suspect that was because it was posted through the advanced mode. instead, i got the "thanks for posting, you are now getting redirected to your post" redirect page....


    is it too late to go back to the old forum software?!?
    Last edited by soundman98; 10-17-2011 at 06:56 PM.

  6. #316
    Who am I? HiJackZX1's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Miami
    Posts
    6,557
    Also when you do a multi-quote and then later try to do a reply with quote, it will load previos posts that you multi-posted, plus the one your trying to replay to.
    Nirwana Project, the Android/Win 7 hybrid system!

    1X Ainol Novo Flame Tab
    4X MK808b
    3x Perixx Touchpads
    3x 7 inch Screens
    1X 7 inch motorized Screen
    1x Win 7 PC

  7. #317
    Raw Wave
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    2,118
    Phew - thanks! I disabled a few startups including java. I was gonna start tracing...
    (Furyfox701, NoScript215, windows2k...)

    PS - plus double posting.
    PS - plus doub....
    Last edited by OldSpark; 10-18-2011 at 04:41 AM. Reason: ps...

  8. #318
    is back. FKA Robert Wray
    Auto Apps:loading...
    Fiberoptic's Avatar
    Join Date
    Jul 1978
    Location
    Baltimore, MD
    Posts
    1,419
    Blog Entries
    143
    I'm getting fun errors too!
    Attached Images Attached Images  

  9. #319
    Confusion Master
    Auto Apps:loading...
    Enforcer's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    If you go down to the woods today, You're sure of
    Posts
    14,633
    BTW

    Double posting also means Double emails when you are logged in a subscribed to a thread.

    Especially when someone keeps 'testing'


    Bah!


  10. #320
    Antenna Engineer
    Auto Apps:loading...
    optikalefx's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Baltimore, Maryland, United States
    Posts
    837
    Blog Entries
    86
    sadly, we have bigger problems to deal with first. Though I couldn't get double post to occur. Gonna get its more windows behavior SIGH

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •