Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 21

Thread: Forum renders completely screwy!

  1. #1
    Maximum Bitrate
    Join Date
    May 2005
    Posts
    725

    Forum renders completely screwy!

    Is it just me or is this forum rendering all-wrong? Icons above this text box aren't showing (for formatting, insert image, etc...), the links in the masthead are wonky and various other issues...

  2. #2
    FLAC SNOtwistR's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Keswick,On Canada
    Posts
    1,537
    It's not just you sebberry I also have this problem but i have another as well, I can't reply to any messages in the reply box, I have to type this out in notepad and paste into reply box to post here now. SNO

  3. #3
    Maximum Bitrate
    Join Date
    May 2005
    Posts
    725
    The reply box is working for me. At first I thought it wasn't working, but then I noticed that the text is simply "right justified". I'm typing into it right now.

    Here's a screen shot of what it looks like for me:

    Click thumbnail for bigger version:




    I think this website, much like the hobby, has been abandoned

  4. #4
    Maximum Bitrate JimmyFitz's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Austin, Texas
    Posts
    735
    And I thought it was just me. I use the "New threads" tab all the time to see what is new. Since about a week or two ago, the titles get overwritten by the thread starter
    ~Jimmy

  5. #5
    FLAC SNOtwistR's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Keswick,On Canada
    Posts
    1,537
    lol well that fixes one problem I had , I never looked to the right side to see if I was typing, you guys using IE or some other browser?

  6. #6
    Confusion Master
    Auto Apps:loading...
    Enforcer's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    If you go down to the woods today, You're sure of
    Posts
    14,618
    The issue is with IE browsers 8 & 9

    the forum renders perfectly OK in Chrome and Firefox.


    I also have seen security warnings on IE, so it could be something corrupt or virus'd that affects an IE specific formatting file

  7. #7
    Maximum Bitrate JimmyFitz's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Austin, Texas
    Posts
    735
    Opened in Chrome, looks fine. IE 8 no good.
    ~Jimmy

  8. #8
    Constant Bitrate
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    151
    who still uses IE anyways

  9. #9
    FLAC SNOtwistR's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Keswick,On Canada
    Posts
    1,537
    I use IE. Just like I use Security essensials for my AV needs. I am old school and my thinking is NO one can make a better browser that runs on a closed source OS than the actual owner of the code. Just my 2 cents SNO

  10. #10
    Maximum Bitrate
    Join Date
    May 2005
    Location
    Rochester, NH
    Posts
    616
    Quote Originally Posted by bmw_car_pc View Post
    who still uses IE anyways
    Until just a few days ago, the majority of people. Chrome just took over as number one. That means there are still plenty using it. Yes I use chrome primarily but only cause it integrates into my google stuff so well.

    There are still tons of people that are not tech savvy and simply hit the big Internet button on their desktop.

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. Register page renders strangely in Chrome
    By AusSTY in forum Mp3car Forum Suggestions/Comments
    Replies: 2
    Last Post: 05-20-2012, 05:16 PM
  2. Screwy docked toolbox in VB6!!
    By deadweasel in forum Software & Software Development
    Replies: 5
    Last Post: 02-12-2004, 02:06 AM
  3. Screwy Motherboard.
    By Mp3Goose_Your King in forum General Hardware Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 10-23-2002, 11:58 PM
  4. Screwy clock...
    By PoBoy in forum Off Topic
    Replies: 2
    Last Post: 06-30-2002, 07:11 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •