Page 2 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 11 to 20 of 47

Thread: I'm aware the forum is messed up

  1. #11
    Maximum Bitrate
    Join Date
    May 2005
    Location
    Rochester, NH
    Posts
    616
    Yup, I got a blank screen in chrome. Tapatalk is working though.

  2. #12

  3. #13
    Newbie iamsuperbleeder's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    North Florida
    Posts
    13
    yep, everything seems to be in working order again

  4. #14
    Antenna Engineer
    Auto Apps:loading...
    optikalefx's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Baltimore, Maryland, United States
    Posts
    837
    Blog Entries
    86
    I appreciate the applause, but we're not in the clear. Every day the forum goes grey. Something is running each day causing the main javascript files not to load. Unfortunately the only real way to debug this is to let it crash and debug while its crashed. So I'm only allowing myself an hour each time it crash to gather as much data as i can to locate the issue.

    *stand by.

  5. #15

  6. #16
    Antenna Engineer
    Auto Apps:loading...
    optikalefx's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Baltimore, Maryland, United States
    Posts
    837
    Blog Entries
    86
    So I found the cause - vBulletin's mobile style template for the header is loading. The forum thinks its mobile just for that template. So, I'm investigating that further. But just wanted to give an update.

  7. #17
    Newbie iamsuperbleeder's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    North Florida
    Posts
    13
    cool cool!

    yeah it wouldn't load for me earlier today on my PC, but it loaded fine this time

    keep up the good work!

  8. #18
    Raw Wave treetop777's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    War-Town, GA.
    Posts
    2,233
    GEEEEZZZZZ...! What is going on..!? You can't be confident the site will be working anymore..
    ****************************************
    OLD SYSTEM (DEAD)
    Intel D945GCLF2 Dual Core ATOM
    Lilliput 7" 629GL 2008 LED Backlight
    BU-353 USB GPS Receiver / iGuidance / IGO8
    M2-ATX Power Supply
    RideRunner Front End / Various Skins
    Windows XP SP3

  9. #19
    Maximum Bitrate RAWPWR's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    634
    Loading up fine now using FF & IE. No more blank screen.

  10. #20
    Maximum Bitrate
    Join Date
    May 2005
    Location
    Rochester, NH
    Posts
    616
    Blank screen in chrome just now. Tapatalk works.

Page 2 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Similar Threads

  1. Make VB6 Aware of Hibernation?
    By mezz64 in forum RR Plugins
    Replies: 7
    Last Post: 07-14-2008, 11:37 PM
  2. This is REALLY messed up!! AT&T is MEAN!!!
    By Rafster in forum Off Topic
    Replies: 2
    Last Post: 02-28-2008, 03:56 PM
  3. Speed Camera Aware GPS's Banned in Switzerland
    By midiwall in forum Centrafuse
    Replies: 5
    Last Post: 02-11-2007, 02:33 PM
  4. Just to make people aware
    By cwill83247 in forum LCD/Display
    Replies: 1
    Last Post: 07-03-2005, 05:25 PM
  5. Replies: 3
    Last Post: 06-07-2005, 09:10 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •