Results 1 to 8 of 8

Thread: mp3car homepage error (redirecting wrong?)

  1. #1
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    346

    mp3car homepage error (redirecting wrong?)

    Just got this using chrome when going to this through the address bar: www.mp3car.com.

    Firefox works just fine (not sure of the version though).
    Attached Images Attached Images  
    Current Worklog: TBA - '05 Rav4 (Mobo Dead).
    www.rav4world.com - Forums for Rav4 owners
    www.flavorfeasts.com - Cooking website/forums
    -Basic forums live atm, come contribute!

  2. #2
    FLAC SNOtwistR's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Keswick,On Canada
    Posts
    1,606
    I was getting that yesterday till about noon using IE but all good after that. SNO

  3. #3
    Mod - all of it. SapporoGuy's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    SonyLand
    Posts
    458
    Same here but just got it a few minutes ago by accessing the top domain.

  4. #4
    Low Bitrate
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    105
    yes not many peoples notice that the main domain don't works?
    only mp3.com don't redirect correctly, same error "current directory is /usr/local/apache/htdocs "

  5. #5
    Raw Wave
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    2,119
    Maybe it's time servers used Windoze.


    Just kidding!



    .... Actually I could mention a certain national telco...
    I was going to shut down their entire Data Network web service because the order came through that we were NOT to use free or unpaid or "professionally unsupported" applications. Ha!.
    I think they are still using Apache.
    But that's another story about big corporations and management stupidity.

  6. #6
    Variable Bitrate
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Plymouth , MN
    Posts
    320
    Yeah I got that too when I wanted to update my worklog.
    Just a thought but maybe it's time to move the servers to the cloud.
    2002 Chevrolet Avalanche
    Zotac NForce 610i ITX, 2GB RAM, 2.6 GHz Intel Pentium Dual Core CPU, 320 GB Hard Drive, 12' VGA touchscreen monitor, 3D mouse
    My Worklog : http://www.mp3car.com/vbulletin/work...avalanche.html

  7. #7
    Mod - all of it. SapporoGuy's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    SonyLand
    Posts
    458
    Clouds don't have static addresses!

  8. #8
    is back. FKA Robert Wray
    Auto Apps:loading...
    Fiberoptic's Avatar
    Join Date
    Jul 1978
    Location
    Baltimore, MD
    Posts
    1,418
    Blog Entries
    143
    just an fyi, we had a problem with our DNS which should be fixed now.

Similar Threads

  1. mp3car store send to me the wrong touchscreen
    By bmafia2 in forum MP3Car Products - store.mp3car.com
    Replies: 8
    Last Post: 06-07-2011, 10:56 AM
  2. New Mp3Car.com homepage released!
    By Zip-Lock in forum Mp3car Forum Suggestions/Comments
    Replies: 69
    Last Post: 10-23-2006, 11:27 AM
  3. Wrong Power supply received from mp3car!
    By M^ck^y in forum General MP3Car Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 08-04-2006, 07:57 PM
  4. Redirecting Sound out Different Channels
    By imperfect freak in forum Car Audio
    Replies: 0
    Last Post: 05-08-2006, 09:11 AM
  5. My homepage
    By kraft in forum Off Topic
    Replies: 2
    Last Post: 01-19-2006, 05:29 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •