Results 1 to 8 of 8

Thread: Login Problems

  1. #1
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Houston, TX
    Posts
    558

    Login Problems

    Is anybody besides me having problems accessing the site? When I try from home for the past week I just get the dreaded "Site Can't be Found" error.... hasn't worked from home since last Wednesday I think.

    But it works fine from work, which is where I am typing this from....

    Any ideas???

  2. #2
    Confusion Master
    Auto Apps:loading...
    Enforcer's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    If you go down to the woods today, You're sure of
    Posts
    14,622
    Your ISP's DNS servers may have changed.



    Hmmm when I try to ping the site it comes up as unreachable, but I can access it. weird

  3. #3
    Hosting Guru
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    558
    enforcer: we don't route icmp
    -- WireSix, Inc. --
    MP3Car Lives Here!

  4. #4
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Houston, TX
    Posts
    558
    Well this is getting wierd.... Had the "Server Can't Be found...." Error message for most of the begining of last week.... I had no problem accessing the site from work, but nothing but "Serve not found...." from home....

    Well this past Friday it starting working fine from home.... went right to the site.... Then Saturday is went back to "Server not found...."

    I spent about 1 hr. on the phone with SBC tech support and they basically had no clue what would be causing just some sites not to come up....

    The sites for me that would not connect were

    mp3car.com
    natwilson.com
    my105e.com/febsperanza/

    which was really ****ing me off, cause I wanted to get some stuff with the carPC done.....

    Now any other sites I tried came right up... called a friend in VA and had them try two of these sites at the same time and they came right up....

    Any ideas????

  5. #5
    Confusion Master
    Auto Apps:loading...
    Enforcer's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    If you go down to the woods today, You're sure of
    Posts
    14,622
    well mp3car.com and natwilson.com seem to be hosted by the same ISP

    the other one isn't so I don't see why you are having a problem there.

  6. #6
    Hosting Guru
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    558
    Enforcer: yes we host both mp3car.com and natwilson.com (zip-lock's personal site) I have no idea why you can't get to us from your home connection

    open up a dos prompt and try

    nslookup www.mp3car.com
    tracert www.mp3car.com

    it may be either a dns problem or a routing issue
    -- WireSix, Inc. --
    MP3Car Lives Here!

  7. #7
    Confusion Master
    Auto Apps:loading...
    Enforcer's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    If you go down to the woods today, You're sure of
    Posts
    14,622
    techm3, I can get to both no probs.

    tracert fails at 207.218.245.113 for both.

    NSLOOKUP www.mp3car.com

    Non-authoritative answer:
    Name: mp3car.com
    Address: 66.98.131.167
    Aliases: www.mp3car.com

    NSLOOKUP www.natwilson.com

    Non-authoritative answer:
    Name: www.natwilson.com
    Address: 66.98.130.63

  8. #8
    Hosting Guru
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    558
    yeah that's the border on the network I would expect your trace to fail there.

    Dug1967: try the above... oddly enough the server mp3car.com lives on is in houston and so are you... you should have a nice route to it
    -- WireSix, Inc. --
    MP3Car Lives Here!

Similar Threads

  1. Hard drive shock problems.
    By Mikesz in forum General Hardware Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 03-21-2005, 03:37 PM
  2. Major problems
    By infx708 in forum General Hardware Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 03-17-2005, 08:09 PM
  3. Power Problems Please Look
    By kmfdmk in forum General Hardware Discussion
    Replies: 15
    Last Post: 02-15-2004, 08:39 PM
  4. sv24 video problems again
    By Holden__V8 in forum General Hardware Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 01-06-2003, 09:00 AM
  5. PHP..Im getting a bogus login prompt
    By PoBoy in forum Off Topic
    Replies: 0
    Last Post: 09-02-2002, 07:59 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •