Results 1 to 7 of 7

Thread: Main page post times

  1. #1
    I see dead kittens Quattro's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    New York
    Posts
    2,922

    Main page post times

    Annoyance(Post Times)

    This has been annoying me for a while now. Why are the times for when the last posts were made on the main page wrong. The time that is shown on the main page is 2 hours ahead of the actual time when the post was made. When you open the thread the time is correct.
    Is there a setting for the main page? I have my time zone set to eastern in my control panel settings. But this setting does not affect the main page.

    Am I missing the settings for the main page somewhere?
    Is anyone else annoyed by this as well?

    End Annoyance
    Installed
    Asus A7N8X-VM - AMD Mobile Athlon 2400
    512 Ram - 60GB HD - Opus 150w
    Lilliput 7" - Rikaline 6010
    [00000000000001100010-] 98% Completed

    Check Out My Install!!!

  2. #2
    I see dead kittens Quattro's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    New York
    Posts
    2,922
    Anyone know of a fix? Frodo, bgoodman, anyone?? Or am I stuck with it the way it is, why do you guys want me to suffer, why?
    Installed
    Asus A7N8X-VM - AMD Mobile Athlon 2400
    512 Ram - 60GB HD - Opus 150w
    Lilliput 7" - Rikaline 6010
    [00000000000001100010-] 98% Completed

    Check Out My Install!!!

  3. #3
    FLAC
    Join Date
    Jan 2001
    Posts
    1,612
    It should be set to eastern time now.

  4. #4
    My Village Called 0l33l's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    10,516
    Move to a different state

  5. #5
    I see dead kittens Quattro's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    New York
    Posts
    2,922
    Thats much better, thanks bgoodman.

    Quote Originally Posted by 0l33l
    Move to a different state
    No.
    Installed
    Asus A7N8X-VM - AMD Mobile Athlon 2400
    512 Ram - 60GB HD - Opus 150w
    Lilliput 7" - Rikaline 6010
    [00000000000001100010-] 98% Completed

    Check Out My Install!!!

  6. #6
    My Village Called 0l33l's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    10,516
    Quote Originally Posted by Quattro-A4
    No.
    Its warmer here

  7. #7
    I see dead kittens Quattro's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    New York
    Posts
    2,922
    Quote Originally Posted by 0l33l
    Its warmer here
    That means no snow, then no fun with AWD.
    Installed
    Asus A7N8X-VM - AMD Mobile Athlon 2400
    512 Ram - 60GB HD - Opus 150w
    Lilliput 7" - Rikaline 6010
    [00000000000001100010-] 98% Completed

    Check Out My Install!!!

Similar Threads

  1. Forum post i cant find
    By RaZor in forum Off Topic
    Replies: 2
    Last Post: 05-28-2002, 02:34 AM
  2. OS Boot up times
    By cuzfu in forum Software & Software Development
    Replies: 24
    Last Post: 02-08-2002, 07:44 PM
  3. Motherboard POST time
    By Oldschool in forum General Hardware Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 12-19-2001, 07:45 PM
  4. I got it working!!! (Long-winded post...)
    By dos4who? in forum General MP3Car Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 08-29-2001, 12:07 AM
  5. Arise ACE-865V dc-dc ps, system wont post, help...
    By plasmadis in forum General Hardware Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 07-17-2000, 03:08 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •