Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 29

Thread: Unread post viewing time (again)

  1. #1
    Maximum Bitrate Mad Ad's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Hertfordshire UK
    Posts
    533

    Unread post viewing time (again)

    It just happened again so I thought id come and have another whinge.

    Heres my tonights experience on mp3car forums

    1) Arrive on forum, last visit was day before yesterday
    2) quickly flick through interesting new posts in displays forum
    3) move to faq forum, quick check in the 2 new posts
    4) move to newbies forum, cant resist posting a message in one of the threads, time taken, 10 minutes if that.
    5) Check post for typos and return to the newbie forum main page

    BAST**D FORUM HAS DONE IT AGAIN!!

    All my unread posts are now marked as read posts and I have no idea what ive read and what Ive not read- ive not even been to half the forums that I usually check and the only way I have a clue what to read is by checking the date and time against the last time i think i was here.

    Its not anything to do with posting, its some setting to do with inactivity, since just following a link (in a new window while keeping this forum open in its original window) is enough to trip it off and reset all my unreads to read posts.

    After it happens, only people that post while im reading it get to be marked as unread- thats normal.


    Now im not a vbulletin guru, if i knew exactly what setting to change id post it so can someone that knows wth is wrong with the inactivity timer set it to something realistic like an hour or something please? Right now it seems to be 5 or 10 minutes which is totally inadequate for anything but the quickest of replies.

    Thanks a lot

    (oh and if anyone thats not a mod or admin but knows what setting it is, feel free to post so I can chase it up with the relevant people, thanks )


    ::EDIT:: Just incase its relevant... XP Pro, Firefox 1.0.4, 2MB broadband, and no other forum does it.

  2. #2
    is back. FKA Robert Wray
    Auto Apps:loading...
    Fiberoptic's Avatar
    Join Date
    Jul 1978
    Location
    Baltimore, MD
    Posts
    1,419
    Blog Entries
    143
    Quote Originally Posted by Mad Ad

    (oh and if anyone thats not a mod or admin but knows what setting it is, feel free to post so I can chase it up with the relevant people, thanks )

    If anyone knows how to fix this please PM me. I agree this is a problem... it has been on my list for months I just haven't gotten to it yet.

  3. #3
    Banned xdjxklusivex's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Diamond Bar, CA (909,951)
    Posts
    2,742
    its something in ur settings its one little thing should be easy to fix with a few value changes

  4. #4
    Maximum Bitrate Mad Ad's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Hertfordshire UK
    Posts
    533
    Possible fix PM'ed

  5. #5
    Maximum Bitrate 2Fast's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Bristol UK
    Posts
    595
    I have also seen this, i thought it was something i was doing.

  6. #6
    Raw Wave
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    On the beach
    Posts
    2,223
    I also thought it was my machine

  7. #7
    MySQL Error Scouse Monkey's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Bristol
    Posts
    9,727
    I open the new posts in tabs keeping the list on the 1st tab.

  8. #8
    Raw Wave
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    On the beach
    Posts
    2,223
    Clever "!$%^

  9. #9
    MySQL Error Scouse Monkey's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Bristol
    Posts
    9,727
    Quote Originally Posted by UK_MP3Car
    Clever "!$%^


    "open in new tab" is so much better than open in new window. Keeps all your porn in one browser window too incase of interuptions!

  10. #10
    MySQL Error Scouse Monkey's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Bristol
    Posts
    9,727
    WTF? is it jsut me or has the unread post thing really messed up today?

    None one the threads are showing up in my control panel fron page and all the threads are in normal font (not bold) in every section i click on this morning.

    something's gone wrong.

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. Oh where have all the Shutdown Controllers gone (and boot time)?
    By SuperAJ in forum General Hardware Discussion
    Replies: 17
    Last Post: 05-21-2005, 10:57 PM
  2. Motherboard POST time
    By Oldschool in forum General Hardware Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 12-19-2001, 07:45 PM
  3. I got it working!!! (Long-winded post...)
    By dos4who? in forum General MP3Car Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 08-29-2001, 12:07 AM
  4. leave LCD backlight on all the time???
    By DJ in forum General Hardware Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 07-18-2000, 05:29 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •