Page 2 of 6 FirstFirst 123456 LastLast
Results 11 to 20 of 56

Thread: Site always down

  1. #11
    I see dead kittens Quattro's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    New York
    Posts
    2,922
    haha, I laugh because I use to have the same problems and no one believed me. but I did also have a problem last nigt for a few minutes.
    Installed
    Asus A7N8X-VM - AMD Mobile Athlon 2400
    512 Ram - 60GB HD - Opus 150w
    Lilliput 7" - Rikaline 6010
    [00000000000001100010-] 98% Completed

    Check Out My Install!!!

  2. #12
    Unregistered User ODYSSEY's Avatar
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Raleigh, NC USA CarPC Ver3: [▓▒▒
    Posts
    1,568
    Quote Originally Posted by lez
    And today it was off again!

    now its back on!

    Seems I will just have to use mp3car in the evenings, I cant get it to work in the day!

    Oh hang on thats the opposite of before, ok it must be random.

    How do I copy the results from tracert to a textfile etc so next time it fails I can post it?
    tracert "sitename" > filename.txt
    ODYSSEY

    Quote Originally Posted by Tidder View Post
    Hey, as long as it's not any particular race I'm offending, I can stand to be a pedophile.
    All information expressed in this post is my opinion, and should not be regarded as a statement of fact.
    Digital-Car UK|

    (\__/)
    (='.'=)
    (")_(")

  3. #13
    lez
    lez is offline
    FLAC lez's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    UK
    Posts
    1,334
    <kick self> wondered why | wasnt doing it......
    Lez, more widely known as flez1966

  4. #14

  5. #15
    Admin
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    214
    Quote Originally Posted by mg52
    Don't know if this happens to anyone else, but sometimes I try coming to the forums or this whole site in geneeral and it says that "mp3car.com cannot be found".

    Usually happens when I've been viewing it for 10 mins or so and the the site just leaves, as if the hosting is down. And I doubt it my PC coz I use a lot of other forums frequently and never have a problem.

    Does this happen to anyone else or does someone know how to fix it?
    I noticed a little bit of slowness over the past few days, that is, pages took a few seconds longer to load than they should. I attributed this to a combination of traffic as a result of CES combined with Scuse's thread growing in size again.

    As always, "site outages" will be attributed to network connectivitity issues beyond our control unless ping and/or traceroute data show otherwise.

    -g.

  6. #16
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    622
    Yeah I get it too. I just hit refreash a time or two and it works eventually.

  7. #17
    The Lavender Tie Just
    Made It Obvious
    Rafster's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    San Diego, CA
    Posts
    3,084
    Has anyone been having problems getting on the site lately? Sometimes it just comes up saying Server not found or w/e... It's annoying as hell... Are you guys over at MP3car having DNS issues?

    Get it checked...

    Peace,

    Rafster

  8. #18
    Unregistered User ODYSSEY's Avatar
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Raleigh, NC USA CarPC Ver3: [▓▒▒
    Posts
    1,568
    Quote Originally Posted by Rafster
    Has anyone been having problems getting on the site lately? Sometimes it just comes up saying Server not found or w/e... It's annoying as hell... Are you guys over at MP3car having DNS issues?

    Get it checked...

    Peace,

    Rafster
    I get if from time to time. By the time a run a tracert or ping the site is back. I just assume it is a bad router along the path somewhere.
    ODYSSEY

    Quote Originally Posted by Tidder View Post
    Hey, as long as it's not any particular race I'm offending, I can stand to be a pedophile.
    All information expressed in this post is my opinion, and should not be regarded as a statement of fact.
    Digital-Car UK|

    (\__/)
    (='.'=)
    (")_(")

  9. #19
    Variable Bitrate DaveB's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    313
    This site has had reliability problems for some time. I think they have exceeded their bandwidth and their line is saturated.

    My site has the same problem. I'm ordering a second T-1 to have installed in my house.
    8" Lilli TS
    MB896F Mini-ITX MB
    2GHZ Dothan 533MHz FSB CPU
    1GB SDRAM DDR2 533
    Seagate 300GB SATA150 HD
    ENGENIUS WiFi MINI-PCI CARD 802.11A B 400MW OUT
    Pioneer Slot Load SLIM DVDRW
    Bluetooth V2 USB 2 Dongle
    3COM BKP Cam

  10. #20
    Hosting Guru
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    558
    Quote Originally Posted by DaveB
    This site has had reliability problems for some time. I think they have exceeded their bandwidth and their line is saturated.

    My site has the same problem. I'm ordering a second T-1 to have installed in my house.

    that simply isn't true, mp3car has a full 100mbps available to it with 7gbps of upstream capacity.

Page 2 of 6 FirstFirst 123456 LastLast

Similar Threads

  1. HELP - big RR skin site (a new one)
    By Caitlin in forum Road Runner
    Replies: 19
    Last Post: 05-10-2005, 07:07 PM
  2. Site keeps going down...
    By WebDog in forum General MP3Car Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 03-11-2005, 05:32 PM
  3. New review site in beta testing
    By CdRsKuLL in forum Newbie
    Replies: 7
    Last Post: 04-15-2004, 05:58 AM
  4. New site...not sure HOW new.. but..
    By 140568 in forum Mp3car Forum Suggestions/Comments
    Replies: 2
    Last Post: 03-08-2004, 10:05 PM
  5. Go to your respective car sites & post about this site
    By CA 3000GT in forum Mp3car Forum Suggestions/Comments
    Replies: 10
    Last Post: 02-03-2003, 07:02 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •