Results 1 to 5 of 5

Thread: Infill G4 completely off when switching ignition off

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    2

    Infill G4 completely off when switching ignition off

    Hi,

    I've got a strange problem with my Infill G4.
    Whenever I park the car and turn the ignition off, it immediately kills all power to the G4 which results in the G4 to be turned off right away.

    When starting the car, the bios and windows are loaded again.

    How is this possible? I thought the G4 has a smart power supply which nicely "sleeps" your G4 when you switch off the ignition?

  2. #2
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    USA
    Posts
    496
    Check your Settings to make sure it is set to go to Standby when you turn the power off. I forget which Setting category it's under though.

  3. #3
    Variable Bitrate
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Sydney Australia
    Posts
    226
    Check you don't have the battery and ignition cables connected in reverse.

  4. #4
    Variable Bitrate JasonMK's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Annapolis, MD
    Posts
    405
    Quote Originally Posted by deniax View Post
    Hi,

    I've got a strange problem with my Infill G4.
    Whenever I park the car and turn the ignition off, it immediately kills all power to the G4 which results in the G4 to be turned off right away.

    When starting the car, the bios and windows are loaded again.

    How is this possible? I thought the G4 has a smart power supply which nicely "sleeps" your G4 when you switch off the ignition?
    Any update? Have you figured it out or are you still having teh same issue?
    _______________________________________________
    All installed, and ready for visitors. Infill G4 in a 2007 Saturn VUE

  5. #5
    Newbie
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    2
    Yes, the garage that build in the Infill had indeed connected the battery and ignition cables in reverse like RedheadKev wrote.

    Everything is working now

Similar Threads

  1. CF on an Infill G4 & Navigation
    By dally28 in forum Centrafuse
    Replies: 7
    Last Post: 03-12-2008, 09:29 PM
  2. Infill G4 stopped working
    By haiminger in forum Centrafuse
    Replies: 12
    Last Post: 11-11-2007, 02:54 PM
  3. ODB-II for the infill G4 and Hummer H3
    By haiminger in forum Engine Management, OBD-II, Engine Diagnostics, etc.
    Replies: 4
    Last Post: 09-28-2007, 02:08 PM
  4. Replies: 7
    Last Post: 08-13-2007, 06:15 PM
  5. Req DVD functions from Infill G4 in CF
    By SUNAJ in forum Centrafuse
    Replies: 1
    Last Post: 07-26-2007, 11:49 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •