Results 1 to 9 of 9

Thread: Infill G4 Audio Problem HELP NEEDED!!!

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Germany
    Posts
    5

    Unhappy Infill G4 Audio Problem HELP NEEDED!!!

    Hi, I am an absolute noob in those things. My English is basic but should be enough.
    I got an Infill G4 from a friend. I have built it into my car and everything is fine. Using the Infill Dash. But there is a BIG problem:

    On Radio there is sound. everything seems to work.
    On Music, TV, Navigation, Windows, ... (everything else) the infill does not play anything (no effects, no music, nothing).

    Line In, and Mic is always being set to mute, when I leave the radio dash. I can uncheck "mute" in windows mode, but there is still no sound. When I turn on the radio, it plays. Everything is fine. Have tried updating everything (driver, BIOS, Infill Dash) but nothing changed. Can anybody help me with this?

    I have no idea, what could it be? It would be interesting to know how it works. Is sound always been giving out through realtek soundcard or is FM directly connected to the internal amp? Maybe somebody knows?

    Thank you!

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Germany
    Posts
    5
    can anybody help me PLEASE.

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    May 2010
    Posts
    8
    Dear Friend,my problem is similar to yours but even worse.I have no sound at all!
    No radio no speakers.I've checked drivers-bios-settings.Any help for me?
    Did you try it with centrafuse?I think that line-in is connected to radio and audio out to the internal amplifier.

  4. #4
    Newbie
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Germany
    Posts
    5
    Hey, somebody to talk :-) You said you checked the BIOS-Settings. Do you have "enabled" the AC`97 Hardware? You can do this in "Northern Chipset". If so, does windows found your "hd audio device"?

    I didn't try Centrafuse, yet. I'm still waiting for delivery. But I tried to run Ubuntu -> no Sound! :-(

  5. #5
    Newbie
    Join Date
    May 2010
    Posts
    8
    Hello my friend,
    yes is enabled in bios and windows device manager is finding the HD AUDIO.Installed driver from both infill and realtek didn't got me any sound....

  6. #6
    Newbie
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Germany
    Posts
    5
    Hmm, is your Line-IN volume above 50%? That is my last idea. If so, something seems to be broken. How is your setup? Infill as Standalone, or even next to a radio?

    I've found out, that I can use all sounds when I leave the radio dash in use of my remote and mute it manually in windows volume control. (Was that correct?)

  7. #7
    Newbie
    Join Date
    May 2010
    Posts
    8
    yes it is above 50%.
    I use it as standalone.Directly connected to car speakers..
    It was working before.....too bad...

  8. #8
    Newbie
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Germany
    Posts
    5
    Mhm, seems to be broken. I've no idea what else could it be. Sry

  9. #9
    Newbie
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    1
    I have a similar problem. How to switch a mode of audio of an exit with power amplifiers on pre-amp out?

Similar Threads

  1. Anyone's Infill G4 GPS not resuming from hibernation? Pls help!
    By Carz in forum Mp3Car Infill G4 - Double Din Car Computer
    Replies: 19
    Last Post: 03-31-2009, 05:22 PM
  2. Strange RAM Problem with Infill G4
    By jics in forum General Hardware Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 03-20-2009, 02:18 AM
  3. G4 ICU Problem
    By RavagerRay in forum General Hardware Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 06-24-2008, 09:04 AM
  4. How to get Radio audio with Infill G4?
    By johnk in forum Centrafuse
    Replies: 2
    Last Post: 05-22-2008, 05:00 PM
  5. Hard audio quality problem: Noise / Ground loop?
    By Burat in forum General Hardware Discussion
    Replies: 14
    Last Post: 09-09-2004, 06:08 AM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •