Page 2 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 11 to 20 of 45

Thread: MDT-X7000 broke, out of nowhere.

  1. #11
    Constant Bitrate bl3nd3r's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Pickering, Ontario, Canada
    Posts
    114
    I also bought this monitor and had a problem with the touchscreen. I sent it back for RMA and they also told me it would be about 2 months before I got a replacement. I ended up getting a refund from them and just bought a different monitor.

    Though the monitor is great, they definitely released it before it was ready, thus the number of problems. I think that once it is around for awhile they will have a solid screen that will be awesome for many users.

  2. #12
    Newbie
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    11
    As an update, Xenarc sent me an e-mail and said that my unit has been repaired and new firmware loaded. They asked me if I wanted the repaired unit, or wait for a new batch, which could be another couple months. I told them I wanted the repaired one, and they shipped it out yesterday. So it'll be here in a little while, and once it gets here, I'll tell everyone how it is.

  3. #13
    Newbie ElCap's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Melb Aus
    Posts
    46
    any update on ur screen tagmp?

    im contemplating getting one of these but id be interested to know what they've actually changed with the new firmware etc.

  4. #14
    Low Bitrate Hivoltage23k's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Florida
    Posts
    60
    Looking to get one of these. Subscribing.

  5. #15
    Newbie
    Join Date
    May 2008
    Posts
    1
    Just got my xenarc last thursday and now its locked up with the screen out and will not respond to any buttons or the remote, ignition is off, and now i think ima have to rip the dash out to cut the power... At this point I would say go with a different brand, the half-interface is slow and the buttons are VERY laggy.

    p.s. MP3Car.com, your rules waiting thing wins this years award for the most childish script for a forum this year. (I only made this account to post here and plan to never again)

  6. #16
    Low Bitrate
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Sydney, Oz
    Posts
    60
    Quote Originally Posted by tr1st4n View Post
    Just got my xenarc last thursday and now its locked up with the screen out and will not respond to any buttons or the remote, ignition is off, and now i think ima have to rip the dash out to cut the power... At this point I would say go with a different brand, the half-interface is slow and the buttons are VERY laggy.

    p.s. MP3Car.com, your rules waiting thing wins this years award for the most childish script for a forum this year. (I only made this account to post here and plan to never again)
    Sorry to hear that you have a poblem with a Xenarc screen, but rather than throw a tantrum, you might consider reality and why there are Forum rules. and no. I am not part of mp3car.com, or Xenarc, but a person who seeks to find answers from Xenarc, which may have been a better approach you could have followed.

  7. #17
    Newbie
    Join Date
    May 2008
    Posts
    7
    Any news?

  8. #18
    Low Bitrate
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Sydney, Oz
    Posts
    60
    Quote Originally Posted by jantman View Post
    Any news?
    Not frm my side. I still eagerly await Xenarc's firmware upgrade at my local supplier, or a new screen.
    They keep telling me that Xenarc are shipping, but the stuff never arrives.

  9. #19
    Newbie
    Join Date
    May 2008
    Posts
    7
    I had identified the MDT-X7000 as the best monitor for my application. And was pretty willing to shell out the big bucks for one. But with stories like this, I think I may go with a simpler (and probably not Xenarc) monitor and a separate amp or head unit.

    Thanks for sharing your experiences so that I, and others, don't have to risk sharing them.

  10. #20
    Evo
    Evo is offline
    Low Bitrate Evo's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    UK
    Posts
    87

    Has anyone tested the new firmware?

    Has anyone tested a unit with the new firmware? Does it fix the previous issues like slow responsiveness, randon hangs etc...

    KarPc.com have this posted on their web site:
    NEW UPDATED MDT-X7000 WILL FEATURE:
    UPGRADED FM RECEIVER SUPPORTING EUROPE, AUSTRALIA AND AMERICA
    NEW FIRMWARE FIXING PREVIOUSLY REPORTED BUGS
    http://www.karpc.com/ccp0-prodshow/mdt-x7000.html

    I think this montor would be perfect for my installation but I am relucant to commit until someone can confirm that the firmware bugs have been addressed.
    Life moves fast, so don't get left behind, buy a fast car!

Page 2 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Similar Threads

  1. Just got my LCD and broke the mount
    By TripleThreat in forum LCD/Display
    Replies: 2
    Last Post: 12-08-2007, 02:45 AM
  2. PSU acting weird.. broke?
    By Dj-[NRG] in forum Power Supplies
    Replies: 5
    Last Post: 04-09-2007, 08:01 AM
  3. Finally broke winamp 2.95
    By blk02si in forum Road Runner
    Replies: 1
    Last Post: 04-28-2006, 10:40 AM
  4. HELP!! my lilliput may have broke!!!
    By timdastis in forum LCD/Display
    Replies: 13
    Last Post: 05-28-2005, 09:13 PM
  5. I'm going broke...
    By jm8881 in forum General MP3Car Discussion
    Replies: 17
    Last Post: 05-30-2004, 11:20 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •