Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 40 of 47

Thread: [OFFICIAL THREAD] NMC 0.7 alpha.1 bugs

  1. #31
    Maximum Bitrate netsuo's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Switzerland
    Posts
    557
    you must have a clean install to run this alpha. So, no config.xml.

    Just delete the XML and restart NM. If it's not working say me what error you get.

    As from this night, i will start to list all bugs, correct some of them and release mini-updates.
    NS - neocar suite
    -----------------
    http://www.neocarmediacenter.com

  2. #32
    Low Bitrate
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Switzerland
    Posts
    87
    Netsuo,

    Context: XP pro on M10000, fresh install of NMC.

    1) Error 13: I always get it, even after the initial configuration in NM. NMC will always refuse to start until I manually launch NM. (EDIT: ok, known bug. Sorry)

    2) NM: in "Application list", the fields <path>, <finding text> and <description> all contain "Text1", until an existing application is selected.

    3) NMC: once I use the keypad, I cannot have the osk anymore. I need to edit config.xml and reset <keyboard>,<dernier_mode> to "normal", as opposed to "full".

    4) NMC: I create an application: path is "c:\windows\explorer.exe c:\" and finding text is "Local Disk". I launch it from NM. Not only it does not show but when I click on Exit on your "taskbar", the PC reboots. If I run it not embedded, I still don't see it, but at least it does not reboot

    5) I have not found how to run an application with parameters, like "C:\program files\gammacontrol.exe /day", even with double-quotes.

    6) (EDIT). Many problems in Playlist mode, is it normal (ie. not finished yet ?): either "indice en dehors de la plage" or "argument ou appel de proc incorrect", or funny grey patterns when selecting a file in the list.
    Hope this helps. Can you reproduce ?

    PS: if we tell you about those bugs, it's because we love the 0.7 ! Don't lose faith

  3. #33
    FLAC
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Memphis - TN
    Posts
    1,272
    Error when double clicking on VIDEO file names. Works fine if you click once then press play.
    Attached Images Attached Images  
    2011 Nissan Frontier SL
    AMD X3 2.2 | M4-ATX | 16Gb SSD | 2GB DDR3-1333 | MSI GF615M-P33 MB
    OBDPROS USB | BU-303 GPS l LILLIPUT TS | Car2PC adapter | XM Direct | USB Dual band N with custom mag-mount antenna.

  4. #34
    Variable Bitrate
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Belgium - Oostmalle
    Posts
    240
    Quote Originally Posted by netsuo
    As i was thinking, you got lots of bugs.

    But what are you thinking of the rest ?
    I love it. Although there are bugs, the audio is playing fairly stable. As I told you via msn, it is playing well on my M10K with the medium settings. Swithing from audio to images or video takes about 1 second. That's not too bad.
    Car : Hyundai Tucson
    Carpc :
    Lilliput 7" touchscreen indash 90% done
    PSU : M2-ATX
    Epia M10K /512DDR/80GB Maxtor
    Software : Windows XP Pro 100% done
    RR with DigitalFX skin
    In car : 80% done

  5. #35
    Variable Bitrate
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Belgium - Oostmalle
    Posts
    240
    Added Notepad as an external application. When I use the OSK clicking with the mouse, everything is ok. If I use the touchscreen in that same session, I can type words too. If I quit this session and start another session with notepad, but start typing the OSK with the touchscreen, Notepad looses focus (the words File, help etc of Notepad become grey) and nothing gets typed in Notepad. If I regain focus by tipping my finger in the Notepad area and retry typing the OSK with the touchscreen, focus gets lost again. If I regain focus and type the OSD with the mouse, everything works like it should again. Afterwards typing with the touchscreen works again. Hope you can follow this difficult explanation.
    Car : Hyundai Tucson
    Carpc :
    Lilliput 7" touchscreen indash 90% done
    PSU : M2-ATX
    Epia M10K /512DDR/80GB Maxtor
    Software : Windows XP Pro 100% done
    RR with DigitalFX skin
    In car : 80% done

  6. #36
    FLAC
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Memphis - TN
    Posts
    1,272
    If you lay an MP3, then go back to the main menu, mine crashes. Tested it several times, several MP3's.
    2011 Nissan Frontier SL
    AMD X3 2.2 | M4-ATX | 16Gb SSD | 2GB DDR3-1333 | MSI GF615M-P33 MB
    OBDPROS USB | BU-303 GPS l LILLIPUT TS | Car2PC adapter | XM Direct | USB Dual band N with custom mag-mount antenna.

  7. #37
    Maximum Bitrate netsuo's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Switzerland
    Posts
    557
    Quote Originally Posted by Custommx3
    If you lay an MP3, then go back to the main menu, mine crashes. Tested it several times, several MP3's.
    I'm sure i'ts VBR mp3's ?

    No ?
    NS - neocar suite
    -----------------
    http://www.neocarmediacenter.com

  8. #38
    FLAC
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Memphis - TN
    Posts
    1,272
    YEs, it was a VBR Mp3, thats a known bug I take it.
    2011 Nissan Frontier SL
    AMD X3 2.2 | M4-ATX | 16Gb SSD | 2GB DDR3-1333 | MSI GF615M-P33 MB
    OBDPROS USB | BU-303 GPS l LILLIPUT TS | Car2PC adapter | XM Direct | USB Dual band N with custom mag-mount antenna.

  9. #39
    My Village Called 0l33l's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    10,516
    I get crashes sometimes when clicking on the shutdown button. Also once the program got really messed up, the songs were about 32 min long, and then it crashed. Oh yeh, the config app crashes after I added iGuidance, saved it, and wanted to look at it again.

  10. #40
    The SkinFather febsperanza's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    436
    When I click M3U playlist, NMC crashes. (If this is a known bug, I apologize )
    Brushed Metal Skin
    http://www.geocities.com/febsperanza]
    MIA at the moment
    [please email me instead of pm]

Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Similar Threads

  1. neocar media center 0.7 alpha.1 : here it is
    By netsuo in forum NeoCar Media Center
    Replies: 39
    Last Post: 11-21-2004, 01:44 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •